Ochtenden kunnen een ramp zijn – dus hier zijn wat eenvoudige schoonheidstips en huidverzorgingstrucs die u helpen eruit te zien alsof u uren voor de spiegel heeft doorgebracht, voor u weggaat.

Hydrateer uw huid ‘s nachts

Bovenaan onze lijst van schoonheidstips in de ochtend: Smeer uw huid in met een diep hydraterende crème, vóór u naar bed gaat. U zult met een zachte huid ontwaken die de perfecte basis is om snel make-up op aan te brengen. Een droge huid is moeilijk te behandelen en kan veel kostbare tijd van uw ochtendritueel vergen.

Doe uw haar

Investeer in een serie krulspelden. Het kan ouderwets lijken, maar dames van toen wisten wel een paar dingen over schoonheidstips om tijd te besparen. Douche ‘s avonds en doe uw haar terwijl het nog nat is, voor u naar bed gaat. U zult met droog en ongelooflijk vol haar wakker worden. Alles wat u ‘s ochtends hoeft te doen is met uw vingers door uw haar gaan in plaats van kammen.

Doe twee dingen tegelijk

Zoek producten die u op twee manieren kunt gebruiken. De tijd die u bespaart in het schoonmaken van make-upborsteltjes of het wassen van uw handen tussendoor kunt u optellen. Uw lipgloss kan ook best een aardige blush zijn. Smeer uw eyeliner uit over uw ooglid voor een doorgelopen oogschaduw. Veeg extra gezichtscrème af aan uw handen en ga door uw haar om uw krullen in bedwang te houden.

‘s nachts aanbrengen

Probeer sterke deodorant die voor ‘s nacht wordt aangeraden. U zult hier ‘s ochtends tijdswinst mee boeken. Wat nog belangrijker is, omdat de deodorant reeds geabsorbeerd zal zijn, zult u volledig geen afschuwelijke witte strepen op uw zwarte kleren krijgen. Alle tijd die u nodig heeft om die de krijtachtige bleekheid weg te scrubben kunt u erbij optellen.

Wees georganiseerd

Houd uw make-upterritorium goed georganiseerd, met producten voor veelzijdig gebruik. Berg uw make-upborsteltjes op in de volgorde waarin u ze gebruikt. Doe medicijnen in een dagelijks pillendoosje. Één keer goed organiseren zal voorkomen dat u moet zoeken naar die ene lipgloss, toevallig highlighter aanbrengt met uw marineblauwe oogschaduwborsteltje, of worstelt met een kindveilige sluiting.

Een paar kleine veranderingen in uw ochtendritueel kunnen uw ochtenden verruimen, zodat u tijd heeft voor dingen die belangrijker zijn.