Iedere eerste afspraak is voor de meesten alleenstaanden best eng. Of het nu een blind date is, een afspraak met iemand van de kerk, een afspraak met een man die u online heeft ontmoet of een nieuwe vriend, eerste afspraken zijn eenvoudigweg intimiderend.

Voor mannen is het eigenlijk een heel intens proces – het eerste dat een man tijdens een eerste afspraak denkt, is „wat ik kan doen om in controle blijven en hoe blijf ik aantrekkelijk zonder deze persoon af te schrikken?“

Hier zijn wat dingen die bij de van mannen door het hoofd gaan tijdens de eerste afspraak.

  1. Je bent zoals je vrienden zijn

Mannen zijn onderzoekers. Zoals het oude gezegde luidt, toon mij uw vrienden en ik zal u zeggen wie u bent, zullen mannen u altijd beoordelen op het soort vrienden waar u mee omgaat.

  1. Waardoor is je laatste relatie beëindigd?

Mannen willen altijd weten of het uw schuld was of wat uw bijdrage was aan het verbreken van uw laatste relatie. Zij zullen ook willen weten waarom u nog alleenstaand bent.

  1. Ik vraag me af hoeveel mannen je gehad hebt

Mannen hebben deze vraag van nature in hun hoofd. Zij zijn zich bewust van het mysterie ‘vrouw’ en de meeste mannen zullen vrouwen vermijden die heel veel andere mannen hebben gehad.

  1. Seks

De meeste mannen doen over het algemeen niet moeilijk als een eerste afspraak in bed eindigt! In tegenstelling tot vrouwen, kan een man (niet alle mannen, overigens) denken aan hoe de nacht zal eindigen en ze geven zichzelf een rapportcijfer afhankelijk van hoe snel zij u in bed kunnen krijgen.

  1. Kun je ook een deel van de rekening betalen

De man van de 21ste eeuw is niet zoals vroeger, toen alleen mannen alles voor hun rekening namen en alles betaalden tijdens een afspraak. Tegenwoordig zijn mannen benieuwd of de vrouw in kwestie bereid is om voor het diner of de drankjes te betalen.

  1. Ben ik wel knap genoeg?

Onvolmaaktheden zijn een schrik voor vrijwel iedereen. Als een man vlekken in zijn gezicht heeft, of iets dat hem onaantrekkelijk maakt, zal hij er over nadenken hoe dat te verbergen zodat de vrouw het niet opmerkt.

  1. Ik weet niet wat ik moet zeggen!

Een man kan, af en toe, overweldigd zijn en een gebrek hebben aan woorden om te zeggen wat hij bedoeld. Dit verwarrende gevecht komt bij heel wat mannen voor.

  1. Hebben wij wel iets gemeen?

De meeste mannen zullen proberen u te oordelen op waar u van houdt, en om te zien of er iets gemeenschappelijks is tussen u beiden. Dit ziet u vaak bij mannen die een partner voor de langere termijn zoeken.