De gezichtshuid moet regelmatig van overmatige talgafscheiding, de zogenaamde mee-eters, worden gereinigd. En daar zijn meer redenen voor dan alleen dat het er beter uitziet. Overmatig talg verstopt de poriën, voorkomt dat de huid kan ademen en kan uiteindelijk leiden tot ontstekingen, met als resultaat de ernstigste vorm daarvan, acne genaamd.

Om dit te voorkomen, is het essentieel om de mee-eters op tijd te verwijderen – de talg”ophopingen” in de poriën van de huid. Een innovatieve formule met uitstekende klantbeoordelingen helpt om dit probleem op te lossen, met maximaal effect.

Het geheim van het succes?

De effectiviteit van Black Mask is gebaseerd op houtskool. Het blijkt dat dit eenvoudige bestanddeel de huid snel en effectief reinigt. Het masker verwijdert talg, achtergebleven cosmetica, stof en vuil. Dit resulteert in een vernauwing van de poriën. Veel andere producten maken de poriën groter tijdens het reinigingsproces, waardoor de structuur van de huid verandert. Door de innovatieve formule maakt Black Mask de huid niet alleen schoon, maar ook glad.

Bestanddelen

Het masker bevat een complex van natuurlijke vitamines en micro-elementen die een gunstig effect hebben op het voeden en verjongen van de huid. De natuurlijke ingrediënten van het masker zijn zacht voor de huid, waardoor verhoornde opperhuid en vuil worden verwijderd. Door het gebruik straalt de huid, zonder tekenen van roodheid of irritatie.

Als u een vette huid of probleemhuid heeft, helpt dit product om de conditie aanzienlijk te verbeteren door de elementen die ontsteking veroorzaken, te verwijderen. Het effect is al na de eerste keer zichtbaar.

Bijwerkingen

Omdat het masker alleen gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten en volledig hypoallergeen is, geeft het geen bijwerkingen. Het masker heeft een handig en compact formaat en is dus heel geschikt om onderweg bij u te hebben, niet alleen in Nederland.

Unieke eigenschappen

Volgens huidverzorgingsdeskundigen is Black Mask een geweldig middel dat de huid schoner en gezonder maakt. De filmtextuur van het masker maakt dat het snel en makkelijk te gebruiken is. De voordelen van het masker:

  • voorkomt overmatige talgafscheiding door de huid licht uit te drogen;
  • laat roodheid verdwijnen;
  • reinigt de huid van gifstoffen;
  • vernauwt de poriën;
  • heeft een antiseptisch, antibacterieel en schimmelwerend effect;
  • is een uitstekende reiniger, vergelijkbaar met een zachte peeling.

Gebruiksaanwijzing

U bent geïnteresseerd geraakt en heeft besloten om het masker te bestellen. Onthoud dat, om maximaal effect te bereiken, u de aanbevelingen van de fabrikant strikt moet opvolgen.

Voordat u het gaat gebruiken, wordt aanbevolen om de huid van uw gezicht een stoombad te geven. Doe hiervoor een warme handdoek (ongeveer 45 ° C) op uw gezicht. Laat het vijf tot tien minuten op uw gezicht zitten.

De volgende stap – stoombad. Doe wat warm water met kamille, tandzaad of zeezout in een kom, buig voorover en houdt uw gezicht enkele minuten boven de stoom. Het wordt aanraden om hierna uw gezicht met warm water te wassen.

Volgende stap – breng een zachte scrub of peeling aan op het gezicht. Breng, nadat u het afgewassen heeft, het masker met een penseel op de huid aan, vermijd het gebied rond de ogen. Twintig minuten later, wanneer het masker droog is, verwijdert u het van uw gezicht door het eraf te trekken.

Voor het beste effect dient u het masker regelmatig te gebruiken. U moet het mogelijk meerdere keren gebruiken, in verschillende tijdsbestekken : één of meerdere malen per week.