Schoonheidstrends veranderen bijna altijd ieder jaar. Sommigen keren terug in een vernieuwde versie terwijl anderen een natuurlijk dood sterven. In de loop van de jaren hebben we enkele, behoorlijk gekke trends zien ontstaan en ondertussen zijn de meesten van ons ook aan de meest extreme trends gewend geraakt.

  1. Lang haar

Er zijn reeds heel wat beroemdheden die de trend lang-haar-zonder-verzorging, op de voet volgen en de meeste kappers zien een grote toename in het aantal mensen dat om lang haar vraagt.

  1. Sprankelende lippen

Alhoewel deze techniek er moeilijk uitziet, is het eigenlijk vrij eenvoudig, alles wat u moet doen, is glans aanbrengen over de kleur die u draagt en dan zachtjes welke kleur glitter u dan ook wilt, met uw ringvinger op uw lippen aanbrengen. Het is eigenlijk veel veelzijdiger dan het eruit ziet.

  1. Mooie ogen

We zien zeker dit jaar heel wat nadruk op de ogen, vooral heldere kleuren oogschaduw en underliner. Lijntjes onder uw ogen met een beetje kleur of schittering, is zowel vernieuwend als modieus.

Een andere, enorm populaire look zijn volle wimpers – lange wimpers die u tegenwoordig overal ziet plus een perfecte snit en eyeliner voor kattenogen. Probeer sprankelende underliner te gebruiken, in combinatie met mooie wimpers en een tegengesteld kattenoog, doe er wat glitter over het en u kunt er zeker van zijn dat u opzien baart.

  1. Kleurrijke lippen

Heldere lipkleuren gaan dit jaar de trend worden en er zijn al veel beroemdheden gezien met deze look. Een andere, zeer populaire liptrend op instagram is lippenschaduw en vage kleuren. Wij zien een beetje een omschakeling van matte lippenstiften naar meer vage lippen. Dit laat u uw onvolmaaktheid omhelzen door meer kleur toe te voegen en de randen te laten overgaan in het binnenste van uw lippen. Deze blik heeft weinig verzorging nodig en vereist geen dure lipborsteltjes om het voor elkaar te krijgen, enkel het gebruik van uw vingers.

  1. Matte nagellak

Matte nagellak is dit jaar een hele grote trend en is er absoluut eentje die wel een tijdje blijft. De nageltrends hebben zich in de loop van de jaren zo snel  ontwikkeld dat er nu zoveel te kiezen is. De keur aan kleuren en technieken is onvoorstelbaar en het hebben van mooie, goed verzorgde nagels is nu super eenvoudig want u weet wat in is en wat niet.