H. de Koning: Hallo, lieve vrienden! Vandaag hebben we het over waar het verlangen om obesitas te bestrijden, toe kan leiden. H. de Koning: De laatste tijd heeft natriumbicarbonaat de reputatie van afslankproduct gekregen. Laten we eens meer proberen te ontdekken over de eigenschappen ervan. Helpt het echt als u een slank figuur wilt krijgen? Ik heb arts Dr. Leon Abersma uitgenodigd om enig licht op deze zaak te werpen.

Dr. L. Abersma: Er zijn veel mensen die geloven dat afvallen met behulp van natriumbicarbonaat een soort van een fabeltje uit de grote stad is. Maar eigenlijk kan het gemakkelijk worden verklaard: natriumbicarbonaat in baking soda verwijdert gifstoffen uit het lichaam en bevordert de afbraak van vet. Het helpt echt bij het afslanken. Maar! Allereerst, zult u niet meer dan 4-5 kg per maand kwijtraken en ten tweede, zult u uw eetgewoonten en levensstijl aanzienlijk moeten veranderen.

H. de Koning: Dus, in tegenstelling tot wat men ons graag wil laten geloven, is baking soda dan niet de beste manier om de strijd met obesitas aan te gaan?

Dr. L. Abersma: Natuurlijk niet. U herinnert zich wellicht één van onze recente gasten, Mark de Wilde, docent dietiek aan het Koning Arthur College, met wie we de eigenschappen bespraken van een afslankproduct met de naam Diet Stars.

H. de Koning: Ja, die aflevering heeft nogal wat beroering veroorzaakt. Helaas waren sommige kijkers heel overijverig in het volgen van onze tips, wat tot een paar negatieve gevolgen heeft geleid.

Dr. L. Abersma: Goed, we hebben het dus over mensen die anorexia krijgen na het gebruiken van Diet Stars.

H. de Koning: Precies! Anorexia wordt meestal veroorzaakt door extreem diëten, waarmee jonge vrouwen zichzelf uitputten om af te kunnen vallen. Maar, zoals nu blijkt, is dat niet de enige oorzaak.

Zoals u al weet, een paar maanden nadat we onze aflevering over Diet Stars werd uitgezonden, begonnen we klachten te ontvangen van vrouwen die teveel gewicht hadden verloren, en niet wisten wat ze moesten doen met hun ondergewicht.

werkt diet stars echt
Een van de foto”s van een vrouw die contact met ons op nam nadat we de aflevering hadden uitgezonden over Diet Stars

Dr. L. Abersma: Ja, weet u, Diet Stars is vandaag de dag in de dieetleer bekend als de krachtigste natuurlijke vetverbrander. Baking soda is daarmee niet te vergelijken, met name vanwege het feit dat afslanken met Diet Stars geen verandering van levensstijl van u eist, en waarmee u 12-16 kg per maand kunt kwijtraken, in vergelijking met de 4 of 5 kg!

H. de Koning: Goed! Maar veel vrouwen hebben deze eigenschap van het product genegeerd. Terwijl ze Diet Stars gebruikten, besloten ze dat het effect nog sterker zou zijn als ze daarnaast ook nog een dieet zouden gevolgen. En dat is precies wat er gebeurd is. Het resultaat daarvan was dat vrouwen die daarvoor 100-120 kg wogen, in slechts 60 dagen veranderden in 30 kg wegende anorexiapatiënten! Het is heel erg triest om te horen dat dit effectieve product zo werd misbruikt. Maar het is goed om te begrijpen wat precies een dergelijk effect heeft veroorzaakt.

Dr. L. Abersma: Dat is een hele goede vraag. En ik zou daarover graag meer duidelijkheid willen geven.

De samenstelling van Diet Stars, bijwerkingen, gebruiksaanwijzing. Werkt Diet Stars echt

Dit effect wordt bereikt door een combinatie van 100% natuurlijke bestanddelen, die al eeuwenlang hun effectiviteit hebben bewezen.

negatieve reacties diet stars
De samenstelling van Diet Stars

De belangrijkste eigenschap van Diet Stars is dat het lekkere zoete kauwsnoepjes zijn met ananas en guarana, waarvan de doeltreffendheid door tientallen onafhankelijke onderzoeken is bevestigd. Diet Stars bevat chroom, een geisoleerde vetverbrander die uw stofwisseling verbetert. De gerichte en krachtige werking van de natuurlijke bestanddelen van Diet Stars zorgt voor een gelijkmatig gewichtsverlies precies op die plaatsen waar zich onderhuids vet heeft gevormd.

H. de Koning: Inderdaad, de eigenschappen van dit product zijn gewoonweg verbazingwekkend. Maar wat is volgens u het grootste gevaar?

Dr. L. Abersma: Zoals we hebben gezien, is een dieet het grootste gevaar. Bij het gebruik van Diet Stars, hoef je geen dieet te volgen, omdat je toch wel vet verbrandt. Het lichaam heeft voedingsstoffen uit voedsel nodig. Een ander gevaar is dat wanneer mensen zo gemakkelijk en snel afvallen, sommigen van hen, excuseer dat ik het zo zeg, “de weg kwijt raken”. Ze blijven denken dat ze nog niet genoeg zijn afglen, omdat ze nog nooit iets als dit hebben gehad. Helaas is het vaak te laat wanneer ze dat beseffen.

diet stars werkt het echt
Natalie lijdt aan anorexia. Voor ze het wist, was ze 20 kg kwijt. Ze zei dat haar dat in 17 dagen was gelukt!

H. de Koning: Dr. Abersma, ik ben het volledig met u eens, en steeds meer vrouwen worden met dit probleem geconfronteerd. Maar toch, wat zou u onze kijkers aanraden? Wat zouden ze moeten doen?

Dr. L. Abersma: De meest effectieve methode is in dit g om te beginnen met het vaststellen van wat het doel is: bepaal hoeveel je wilt afvallen. Laten we zeggen dat iemand 80 kg weegt en pas helemaal tevreden is met 55 kg. Om dit doel te bereiken, is een kuur van 8 dagen en 15g per dag met Diet Stars voldoende, en dat zou niet langer dat dat mogen duren! Gebruik het product 8 dagen en eet wat u wilt, maar als de weegschaal 55 kg aangeeft, stop er dan mee. Het doel zal worden bereikt zonder het te overdrijven. Men kan, en moet, gewoon eten: meerdere maaltijden per dag en zorgen dat men geen honger lijdt, en dus geen last heeft van al het ongemak dat daarmee gepaard gaat. Als iemand Diet Stars gebruikt, zal die persoon hoe dan ook afvallen, het is niet nodig om op dieet te gaan.

H. de Koning: We hebben ook gehoord dat er veel namaakproducten zijn. Waar is de originele Diet Stars te koop, en hoe kan men zich tegen oplichters wapenen?

Dr. L. Abersma: Ik weet dat Diet Stars in Nederland gecertificeerd is. Het is nog niet geïntroduceerd bij de apotheek, en de meest betrouwbare manier om het originele product te kopen is om het te bestellen via de website van de officiële leverancier. Op deze manier kan men verzekerd zijn van een origineel product van hoge kwaliteit.

diet stars bestellen
Afslankproduct Diet Stars

H. de Koning: Ik wens dat iedereen een goede gezondheid heeft, en bedenk dat dankzij de moderne geneeskunde veel problemen veel eenvoudiger en efficiënter kunnen worden opgelost. En Diet Stars is daarvan het tastbare voorbeeld. Als u van plan bent om af te vallen, onthoud dan twee basisprincipes. Ten eerste, u hoeft niet te verhongeren om af te vallen! En ten tweede, het is beter om af te vallen met Diet Stars ! Zorg voor uw gezondheid!

Afslankproduct Diet Stars – bestellen, kopen in winkel, kopen bij apotheek, prijs

Let op!

Het aantal namaakproducten dat voor een spotprijs wordt verkocht, is dramatisch toegenomen. Namaak Diet Stars heeft absoluut geen behulpzame eigenschappen! Speciaal voor onze lezers geven we de bestelknop waarmee u Diet Stars kunt kopen via de enige officiële distributeur. Als u hier bestelt, ontvangt u een kwaliteitsproduct voor de beste prijs! Klik gewoon hieronder op de knop “Ga naar de website van de distributeur”. U wordt naar de officiële website gestuurd, waar u uw aankoop kunt doen.

Diet Stars – ervaringen, recensie:

Roosje de Groot:

Hallo! Ik heb geprobeerd om af te vallen met natriumicarbonaat en realiseerde me toen dat dit niet de meest effectieve methode was, dus probeerde ik Diet Stars. Indertijd wist niemand hier er iets over. Mijn zus had het voor mij uit China meegebracht. Eerlijk gezegd durfde ik niet eens van zo”n geweldig resultaat te dromen! Ik viel 13 kg af in iets meer dan 1 week!!! Geen enkel dieet had me ooit geholpen om zoveel af te vallen!

Melissa Peereboom:

Mijn huisarts vertelde me dat ik ongeveer 13-15 kg moet afvallen als ik zwanger wil worden. Afgaande op de beoordelingen, kan ik zien dat dit mijn enige kans is! Ik vertrouw Heleen de Koning. Als zij zegt dat je kunt afvallen met Diet Stars, moet het wel waar zijn. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven! 🙂

Lilian:

Het is 3 weken geleden sinds ik mijn verpakking Diet Stars ontving. Ik raakte 25,5 kg kwijt. Ging van 93 tot 67,5 kg. Ik ben er heel blij mee, maar ik moet er meer van bestellen, omdat ik 57 kg wil bereiken (dat is mijn ideale gewicht). Als het niet lukt om af te vallen, wat je ook doet, dan moet je dit proberen!

diet stars shake ervaringen

Kim Leemans:

Het product Diet Stars, is een wonder! Natriumbicarbonaat, echt? Je zult daarmee maar 3 of 4 kg in een maand afvallen. Met Diet Stars, ben ik meer dan 17 kg kwijtgeraakt! Zonder enige vorm van dieet!

Suzanne Villers:

Ik heb Diet Stars ook geprobeerd, mijn resultaat is -17 kg in 4 weken! Ik zou dit nooit geloofd hebben als ik het niet zelf had geprobeerd! Veel dank aan Heleen de Koning en haar gastpresentator, dat ze iedereen over dit product vertellen. Zoveel vrouwen dromen ervan om af te vallen.

diet stars gebruiksaanwijzing

Liesbeth:

Met dank aan Heleen voor deze talkshow, en voor de link naar de website. Het is geweldig dat ik die oplichters nu kan vermijden.

Karin:

Ik ben 2,5 kg afglen met natriumbicarbonaat. Maar ik kreeg last van maagzuur, dus ik moest verder gaan met iets anders. Ik koos Diet Stars. Het is een afslankproduct dat echt werkt! Het is een geweldig gevoel dat als je wakker wordt, op de weegschaal stapt en dan ziet dat je 1 of 2 kilo kwijt bent!

Olivia Paardekoper:

Ik kan bevestigen dat Diet Stars een effectieve manier is om af te vallen. Mijn vriendin en ik zijn allebei behoorlijk afglen. Ik raakte 19 kg kwijt en mijn vriendin 16,5 kg, in minder dan een maand tijd! Heel indrukwekkend!

diet stars recensie

Ellen:

Ik wil ook graag zoveel afvallen! Is het waar dat het enige dat ik moet doen is Diet Stars gebruiken,, en dat ik niet op dieet hoef?

Victoria van de Pas:

Ja, dat is waar. Ik viel 18 kg af in een maand zonder iets te doen.

de samenstelling van diet stars