Hoi! Sorry dat ik niet zoveel van me heb laten horen de laatste tijd, maar ik had echt geen tijd om alle vragen te beantwoorden. Het valt me op dat ze allemaal gerelateerd zijn aan hetzelfde probleem: hoe je blijvend kunt afvallen en het zo houdt. En natuurlijk zonder negatieve gevolgen voor je gezondheid! Dus heb ik ze allemaal in dit artikel samengevat door je te vertellen hoe ik die verschrikkelijke 24 kg ben kwijtgeraakt.

eco slim ervaringen

Deze foto’s zijn genomen met een tussenpoze van precies één maand. Geweldig, of niet dan? Werkt Eco Slim echt, wat is Ecoslim? Eco slim resultaten, nadelen, ingrediënten

Ik ben nooit heel mager geweest, maar de laatste tijd was mijn lichaam buiten alle proporties en dat was echt een ramp: een dubbele onderkin tot op mijn borst, gigantische heupen en cellulitis, op mijn buik, benen en zelfs op mijn armen. Toen ik dit zag, heb ik al mijn tanktops en mouwloze sweaters aan flarden gescheurd.

Ik huilde uit wanhoop, maar herstelde me weer. En ik herstelde daar wel van, maar ik was nog steeds dik! Ik ging elk middel tegelijkertijd proberen, waarschijnlijk net zoals meer van die stomme meisjes zoals ik. Ik ging op een dieet en begon met sporten. Ik stond immens vroeg op, bij het krieken van de dag, ik at rauwe eieren (doe dit niet!) en waggelde op mijn dikke benen naar buiten. Ik at geen gefrituurde dingen meer, ging naar de sportschool, kocht kruidentheeën om af te slanken en vulde de koelkast met yoghurt. De hele rambam, om zo maar eens te zeggen. Denk je dat het geholpen heeft?

Het had precies het tegenovergestelde effect! Ik weet niet hoe, maar tijdens die afschuwelijke weken ben ik meer dan 5 kg aangekomen. Ik woog maar liefst 89 kilo! En ik ben ruim 160 cm lang! Artsen gaven later als verklaring dat mijn lichaam door een zeer stressvolle periode was gegaan, en dus was het begonnen om intensief “reserves” op te bouwen. Mijn lichaam dacht dat ik het wilde vernietigen, en dat zou ik graag gedaan hebben! Ik was totaal vergeten hoe brood, vlees en roomijs smaakten. Ik at alleen appels en dronk alleen maar water, zonder succes.

Om een lang verhaal kort te maken, maandenlang had ik verschillende dieetmethodes geprobeerd, maar toen gaf ik het op en maakte een eind aan deze dwaze periode.

eco slim nadelen

Ik schaam me nu nog als ik erover nadenk, maar ik besloot dat ik dan maar een dikke vrijgezel zou worden, omringd door haar 7 katten. Dus ik ging naar McDonalds, bestelde de helft van het menu en propte het allemaal naar binnen. Huilend kotste ik het er in de wc van het restaurant weer uit. Het kon niet erger.

Toen gebeurde er een wonder. Niet in het toilet van de McDonalds, natuurlijk, maar een paar weken later. Ik had video”s op YouTube bekeken over een Amerikaans meisje die vertelde hoe ze van de vloek van haar familie – een dikke kont – af was gekomen met de hulp van Eco Slim!

Ik bestelde het toen ik nog maar halverwege de video was. Ik zocht naar informatie op Google en kwam erachter dat alle Hollywoodsterren het gebruiken om af te vallen. Ik geloofde niet meer in wonderlijke transformaties, aangezien ik vrijwel alles zonder ook maar het minste resultaat had geprobeerd, en ik twijfelde eraan dat Eco Slim zou helpen.

Nou, dat was niet nodig!

Het pakket kwam binnen een week aan. Terwijl ik erop wachtte, las ik er ontelbare beoordelingen en info over Eco Slim om er zeker van te zijn dat ik de juiste keuze had gemaakt. Ik volgde de instructies, nam het product tweemaal per dag, “s morgens en “s avonds.

Let nu goed op. Zorg dat je op een stoel zit.

Binnen 4 weken was ik 13 kg kwijt! Eco Slim gebruiksaanwijzing, bijwerkingen

Miljoenen vrouwen in europa en de verenigde staten raken overgewicht kwijt met Eco Slim. Volgens onderzoek had 96,7% indrukwekkende resultaten: 9-14 kg in slechts 4 weken!

eco slim bijwerkingen

De unieke combinatie van ingrediënten maakt het afslankproces eenvoudig en effectief, en de resultaten zijn ongelooflijk!

Ik viel 10 cm af op mijn heupen en mijn buik verdween zomaar, ik kon het niet geloven. Mijn huid en haar werden stralender en de puistjes op mijn rug waren ook meteen verdwenen.

Ik begon erin te geloven dat ik toch echt wel een mooie prinses kon worden, de schaal en de spiegel logen niet!

Hoe dan ook, ik deed geen dieet tijdens die periode, ik viel alleen af dankzij Eco Slim.

eco slim apotheek

De vijfde week heeft ook “vruchten” afgeworpen:-6 kg.

En het meest verbazingwekkende was dat ik er niets voor hoefde te doen. Ik gebruikte Eco Slim zoals aangegeven in de instructies en zorgde ervoor dat ik het niet vergat. Zelfs de meest luie mensen kunnen hiermee afvallen.

Binnen anderhalve maand was ik ongeveer 18 kg kwijt zonder gedoe, mezelf lekkere dingen ontzeggen of trainingen. Mijn buik en armen, die overal cellulitis hadden, waren afgeslankt en mijn onderkin had het hazenpad gekozen om nooit meer terug te komen. Terwijl ik dit aan het schrijven ben, ben ik nog steeds zo overdonderd van blijdschap, dat ik bijna weer in tranen uitbarst 🙂

Nadat ik de hele kuur van 2 maanden had gedaan, was ik in totaal 24 kg kwijt. Het is moeilijk om te zien wat het lichaam met een beetje hulp kan bereiken. Ik ben geen 20 meer, op een leeftijd dat je gemakkelijk aankomt en afvalt.

Heel veel mensen geloven nog steeds hun ogen niet als ze me zien. Ecoslim recensie

eco slim prijs

Oh, en, in 2012 werd eco slim getest door de nationale wetenschapsacademie. de resultaten waren blijkbaar schokkend, maar werden nooit onthuld.

Waarom? Omdat artsen, diëtisten, farmaceutische bedrijven en privéklinieken geen winst zouden maken op een product dat echt werkt! het product is, naast een aantal andere dingen, ook goedkoop…

Nu stel ik al mijn vriendinnen en collega”s voor om ook Eco Slim te gebruiken, Ik denk dat iedereen het zou moet ontdekken. Het is heerlijk om slank en energiek te zijn, en ik wil dat iedereen weet hoe gelukkig je kunt zijn. Als je besluit om het te bestellen, doe dat dan via de officiële website.

Honger jezelf niet uit, martel jezelf niet af in de sportschool, wees slim! Je weet nu wat je moet doen.

Droom je er nog steeds van om een slank lichaam te hebben? dan is het nu de hoogste tijd om in actie te komen! bevrijd jezelf van je overgewicht!

Nu zal ik een aantal van de meest gestelde vragen beantwoorden:

eco slim prijs

Krijg ik striae als ik zo snel gewicht verlies?

Nee! Eco Slim veroorzaakt geen striae! Het belangrijkste is dat het afslankproces geleidelijk gaat, zodat je huid de tijd heeft zich aan te passen en mooi te blijven.

Wat gebeurt met je huid? Krimpt die?

Nee! Het gaat terug naar zijn oorspronkelijke staat. Eco Slim activeert de collageenproductie, waardoor je huid soepel en strak blijft. Je krijgt geen striae, rimpels of cellulitis!

Welk soort dieet zou ik moeten volgen?

Ik ben tegen diëten, ons lichaam is er niet voor gemaakt om te worden gemarteld.

Is het waar dat je niet na 18.00 zou moeten eten?

Nee, dat is een fabeltje. Eet wanneer je wilt, luister niet naar de geruchten. Eet gewoon om de twee uur kleine porties en dan is alles in orde.

Waar kan ik Eco Slim kopen (kruidvat, apotheek, winkel), Ecoslim prijs

Eco Slim ervaringen

Laura de Breet

Dank je, Amanda, voor je waardevolle advies! Ik heb veel gelezen over Eco Slim, maar wist het nog niet zeker. Toen heb ik het product besteld nadat ik jouw artikel lezen en was 3 weken geleden klaar met de kuur. Ik ben 39 kg kwijt! Nu weeg ik 46 kg en, zoals beloofd, ben ik niet een gram aangekomen. Nu ik maak ik me geen zorgen meer over mijn uiterlijk en de toekomst. Bedankt!

eco slim forum

Emma Vriezenveen

Ik droomde ervan om af te vallen sinds ik een klein meisje was. Ik ontdekte Eco Slim enkele maanden geleden, mijn moeder heeft me enorm gesteunde. Ze zei dat het altijd goed is om je gelukt te beproeven en dan te beslissen wat het beste is! En Eco Slim is goedkoop. Nu zijn we samen aan het afvallen, en mijn moeder valt meer af dan ik! Maakt niet uit, de resultaten zijn geweldig.

Elske Willebrords

Ik ben zo blij dat ik jouw post tegenkwam! Ik probeerr Eco Slim.

Tessa Drogeman

Hoi Amanda! Ik probeerde Eco Slim en ik kan je vertellen dat het mijn huwelijk en mijn gezin heeft gered 🙂 Mijn man ziet mij weer als een vrouw en ik ben veel zelfverzekerder. Mijn leven is nu gemakkelijker, bedankt

eco slim kopen in winkel

Monica Witvoet

Beste Amanda, je blog is geweldig en je advies werkt echt. Ik probeerd een heleboel diëten en trainingen, maar ik kreeg nooit de resultaten die ik wilde. Ik weeg 85 kg en mijn lengte is 163 cm. Ik bestelde Eco Slim toen ik jouw artikel had gelexen. Ik hoop dat je me helpen om 35 kg kwijt te raken. Ik beloof dat ik mijn resultaten met je zal delen.

Amanda Reeven

Hallo Monica! Ik ben niet de enige persoon die is afglen dankzij Eco Slim, een paar van mijn vriendinnen hebben ook gewicht verloren, dus dat kan jij ook. Vergeet niet te schrijven over je resultaten, ik vind het belangrijk om te weten wat anderen ervan vinden. Ik hoop dat het je lukt, veel geluk!

Anna Brinkman

Ik kree gisteren mijn bestelling. Ik ben zo blij, ik kan niet wachten om de eerste resultaten te zien.

Judith de Koning

Hallo Amanda, hartelijk dank! Ik viel supersnel af en zonder moeite! Het is een godsgeschenk, dank je om met ons te delen!

eco slim kopen kruidvat

Natalie Glas

Ik wist altijd wel dat de techniek ons niet teleur zou stellen en een oplossing voor obesitas zou vinden 🙂 Morgen heb ik na vele jaren weer een date met een jongen. Tot voor kort was ik degene die rook als een restaurant, veel vet en geur van gefrituurt eten. Dankzij Eco Slim viel ik 23 kg af in een maand! Bedankt Amanda!

eco slim goedkoop

Floor Lessing

Wauw, Amanda! Zulke resultaten in maar één maand?!??! Ik denk dat ik het ga bestellen! Me gisteren gewogen, het ziet er niet echt goed uit

Margje van de Heuvel

Ik probeerde Eco Slim en ik viel 34,5 kg af in 6 weken. Ik zou het niet geloven als ik het niet zelf aan de lijve had ondervonden, het is fantastisch! Hallo Amanda, dank je wel!

Floor Lessing

Gefeliciteerd Margje, een mooi resultaat! Jouw foto”s laten al mijn twijfels verdwijnen!

Hilda de Richter

Eindelijk bestelde ik Eco Slim. dank je Amanda!! Zoals beloofd, zijn hier mijn resultaten! Ik was 32 kg kwijt in één maand! Een succes!

recensies eco slim

Marije

Wauw, indrukwekkende resultaten. Één van mijn vriendinnen is afglen met Eco Slim, 19 kg in een anderhalve maand. Zelfs haar moeder herkende haar niet meer!

Luca Boersma

Dank je, het is goed om te weten dat je rekenen op de mensen om je heen. Een nieuw lichaam, een nieuw leven. Ik ben nu nog maar 5 kg kwijt, maar ik blijf nog steeds afvallen. Ik ben in de zevende hemel.

Portier

Drie vriendinnen van mij vielen af met Eco Slim, niemand herkende ze, omdat ze er nu als modellen uitzien. Ik besteldde het ook voor mijzelf, ik wil niet het lelijke eendje zijn.

Ellie

Amanda, zoals je vroeg, ik schrijf hier ook mijn resultaten. -12 kg in een maand!! Ik ben super gelukkig, je hebt geen idee!

eco slim recensie

Amanda Reeven

Hallo Ellie, ik ben blij voor je, maar ik weet zeker dat je het nog beter kunt doen! Veel geluk en vergeet niet dat ik er altijd ben om je te steunen!

Franka

Hoi Amanda! Ik las jouw verhaal en bestelde Eco Slim. Ik kwam had laatst een reünie wat met schoolklasgenoten en ik wilde ze niet de indruk geven dat ik niet goed voor mezelf had gezorgd in de afgellopen 20 jaar. Ik ben 163 cm. en woog 91 kg Ik kon in de winkel zelfs geen kleren vinden in mijn maat, ik dacht erover dat ik me maar in een deken moest wikkelen… Maar nu ben ik dankbaar voor Eco Slim! Toen we elkaar weer zagen was ik de koningin van het bal 🙂 Meer dan 30 kg in 2 maanden, ik heb er geen woorden voor. Bedankt!