Gewicht verliezen blijft voor veel mensen een onmogelijke taak. Meestal is dat, omdat de programma’s om af te vallen beperkingen aan het dagelijkse leven opleggen, waar moeilijk aan kan worden voldaan. U moet uw dieet radicaal veranderen terwijl u de hele dag honger heeft, of het  vraagt van u dat u zich afmat met fysieke oefeningen, waarna u nog steeds een ontevreden gevoel heeft.

Er zijn tegenwoordig zeer veelbelovende trends: middelen die makkelijk te gebruiken zijn en die zeer goede resultaten geven.

Een van deze middelen is een vetverbrander met de naam Fatkiller.

Wat is Fatkiller?

Fatkiller is een toevoeging die wordt gebruikt in combinatie met de voedingstoffen waar iemand mee vertrouwd is. Echter, als u die binnenkrijgt, gedraagt het zich als vetweefsel en zet het zich af op de heupen, billen en buik, iets wat veel mensen zorgen baart.

Deze toevoeging werd nog niet zo lang geleden ontwikkeld en is al in veel Europese landen (Duitsland, Roemenië, Hongarije), in Azië (Indonesië, Thailand, Vietnam) en in de Verenigde Staten getest. In 2015 werd het product aangevuld met enkele ingrediënten die een gunstig effect op het lichaam hebben.

Samenstelling van Fatkiller

Fatkiller is een geconcentreerd product. De samenstelling is met de grootste zorg doordacht. De toevoeging bevat alleen die bestanddelen die iemand nodig heeft om van die extra kilo’s verlost te worden.

  • Polysacchariden – de belangrijkste bron van energie in ons lichaam, die alleen tevoorschijn komen wanneer vet wordt afgebroken. Zij zorgen ervoor dat het stofwisselingsproces wordt versneld. De hoeveelheid vetweefsel neemt gestaag af. U hoeft zich in dit geval geen beperking op te leggen ten aanzien van voeding, om alle vitaminen en sporenelementen binnen te krijgen die nodig zijn voor uw gezondheid.
  • Bèta-sitosterol is een natuurlijk plantaardig bestanddeel dat de “slechte” cholesterol uit het lichaam haalt en geen invloed heeft op de positieve effecten van deze stof. Het vermindert dus niet alleen het hoge cholesterol dat een gevolg is van overgewicht, maar beschermt het lichaam ook tegen ernstige ziekten (atherosclerose, oncologie), normaliseert de bloedsuiker en versterkt de immuniteit.
  • Aminozuren stimuleren de afscheiding van groeihormonen (arginine, ornithine), verbeteren iemands uiterlijk, hebben een verjongend effect, dragen bij aan een betere nachtrust en aan het algehele welzijn.
  • Algea spirulina is een bron van fenylalanine, een stof die de eetlust onderdrukt en dat u snel een verzadigd gevoel geeft. Spirulina heeft nog meer positieve eigenschappen – het verlaagt de bloedsuikerspiegel, versterkt het immuunsysteem en verwijdert giftige stoffen.
  • Extract van tarwegras – heeft vochtafdrijvende eigenschappen, stopt oedeem, heeft een lichte drukverlagende eigenschap en verbetert de slaap.

Hoe werkt Fatkiller?

Al vanaf het eerste gebruik van Fatkiller merken mensen in de eerste week veranderingen in hun lichaam en gewichtsverlies. Ze voelen zich sterk en slapen ‘s nachts beter. Kleding wordt geleidelijk aan te groot en dat zorgt voor een positieve houding.

Wat doet Fatkiller als effectieve toevoeging?

  • versnelt de stofwisselingsprocessen;
  • breekt vetophopingen af en maakt op een natuurlijke manier energie vrij;
  • verwijdert gifstoffen uit het lichaam;
  • lost problemen met de spijsvertering op;
  • verbetert de huidskleur.

Tot nu toe heeft nog geen enkele onafhankelijke klant negatieve feedback over Fatkiller achtergelaten. Er werd geen duizeligheid, misselijkheid of braken en geen huidverslapping of striae gemeld, iets dat soms optreedt tijdens het vasten of bij het volgen van sommige programma’s om af te vallen.

De waarheid is, omdat u niet te snel afvalt, heeft het lichaam de mogelijkheid om zich volledig aan te passen aan de veranderingen.

Efficiëntie van Fatkiller

De fabrikant verklaart dat het mogelijk is om met dit product effectief 5-10 kg per maand af te vallen. Dit kan laag zijn in vergelijking met de beloften die een aantal andere afvalproducten doen. Maar door de wereldgezondheidorganisatie wordt bevestigd dat snel gewicht verliezen zeer schadelijk is voor het lichaam.

Fatkiller geeft een geleidelijk maar stabiel resultaat. U kunt het gebruiken tot u uw optimale gewicht heeft bereikt.

Gebruiksaanwijzing.

Een verpakking Fatkiller bevat 60 capsules. Het wordt aanbevolen om er 2 per dag te gebruiken, tegelijkertijd met de maaltijd. De tijd tussen de 2 capsules dient tenminste 6 uur te zijn.

Als u dit voedingssupplement voor de eerste keer gebruikt, kunt u het best met 1 capsule per dag beginnen en de dosis in de tweede week verhogen tot 2 capsules.

Het afvalproces neemt minimaal twee maanden in beslag, hoewel u de eerste resultaten al aan het einde van de eerste week zult merken.