Vele oudere dames dromen ervan dat hun vroegere jeugd en schoonheid in ere hersteld wordt. Sommigen kiezen voor de luxe van een dure salon, anderen proberen het met huismiddeltjes te doen. Er is echter één ding dat u zou moeten weten: er bestaan innovatieve oplossingen waarmee u een uitstekend effect bereikt, zonder uw toevlucht te nemen tot drastischer maatregelen! Één van deze geavanceerde producten die u verrast met een indrukwekkend jonger uitziende huid als resultaat, is Goji Cream van Hendel’s Garden. Deze natuurlijke huidverzorging bestrijdt de zichtbare tekenen van huidveroudering. De doeltreffendheid van het product kreeg een zeer goede waardering van klanten uit verschillende landen en veel mensen willen deze crème bestellen. Vandaag de dag kan iedere vrouw dit product kopen, aangezien het wereldwijd beschikbaar is gesteld.

Wat is het ingrediënt?

Het geheim van de uitstekende resultaten die met Goji Cream worden bereikt, ligt verborgen in zijn unieke samenstelling. Het is vrij van conserveringsmiddelen en andere schadelijke stoffen. De belangrijkste ingrediënten van de crème vindt u hieronder:

 • Gojibessenextract;
 • jojoba – en druivenpitolie;
 • fruitextracten;
 • allantoïne.

Gojibessen zijn het belangrijkste ingrediënt van het product. Dit unieke fruit wordt veel gebruikt door voedingsdeskundigen en schoonheidsspecialisten. Dat de bessen zo populair zijn, kan worden verklaard door de aanwezigheid van verschillende vitamines, aminozuren, betaïne en andere nuttige sporenelementen. Deze gezonde samenstelling wordt aangevuld met natuurlijke oliën, die het effect van de bessen vergroot.

De werking van Goji Cream

Dit unieke cosmetische product heeft een intensief effect op de huid, hydrateert en voedt het. De componenten van de crème dringen diep door in de opperhuid, wat de vernieuwing van de cellen bevordert. Als gevolg daarvan wordt de huid beschermd tegen uitdroging – de belangrijkste factor voor het ontstaan van rimpels. Het belangrijkste ingrediënt van Goji Cream activeert de werking van de verborgen mogelijkheden van de huid. Regelmatig gebruik brengt natuurlijke vernieuwing van de opperhuidcellen teweeg. Daardoor krijgt de huid een goed verzorgde en jeugdige uitstraling.

Huidveroudering betekent dat de huid collageen verliest. Deze stof is de oorzaak van de elasticiteit en vernieuwende eigenschappen van de huid. Hoe ouder de vrouw, des te minder collageen heeft haar huid. Goji Cream brengt de collageenproductie weer op gang. Klanten waarderen dit product ook omdat het geen allergische reacties geeft. Daarom is de crème zeer geschikt voor vrouwen met een gevoelige huid. Zoals al eerder gezegd, komen de reacties over het natuurproduct Goji Cream uit verschillende landen – deze innovatieve crème is nu zeer populair omdat het betrouwbaar is en makkelijk te gebruiken. Onlangs heeft Goji Cream ook fans in Nederland gekregen.

Hoe gebruikt u de crème?

De anti-verouderingscrème geeft zeer snel resultaat dat al na gebruik van een paar dagen zichtbaar is. Dankzij deze wondercrème wordt uw huid zachter en elastischer. Na regelmatig gebruik van twee weken is het verjongingseffect duidelijk zichbaar:

 • kraaiepootjes en andere kleine rimpels zijn verdwenen;
 • uw gezichtscontouren zijn scherper;
 • de huidteint is verbeterd.

Voor een snel en merkbaar effect, adviseren fabrikanten een aantal extra regels voor het gebruik van het product:

 • breng de crème twee keer per dag aan;
 • het product mag alleen op een schone huid worden gebruikt: verwijder make-up, was met een schuimend reinigingsproduct en gebruik een toner;
 • wrijf de crème niet in de huid maar breng het lichtjes op de huid aan;
 • gebruik de crème niet onder de ogen of op de lippen.

Goji Cream is zeer makkelijk te gebruiken. Het is in een kwestie van seconden geabsorbeerd en laat geen olieachtige laag op  de huid achter, iets dat zeer belangrijk is. Een zachte en lichte geur is een ander, prettig aspect van de crème. De ingrediënten blijven de hele dag actief, voeden de huidcellen en bevorderen het stofwisselingsproces van de opperhuid.