Arts gecertificeerd bestuurslid, Dr. Jacob Coen

Diëten, sporten en liposuctie zijn momenteel de belangrijkste methodes om overgewicht te bestrijden. Gezien het feit dat het aantal mensen met obesitas blijft stijgen, kan geen van de bovenstaande methodes populair of effectief worden genoemd.

Green Spa is de doorbraak. Een middel dat zorgt voor natuurlijk gewichtsverlies.

apotheek green spaDr. Jacob Coen

Directeur van het nationaal medisch-wetenschappelijk centurm, doctor in de geneeskunde, Arts met superieure staat van dienst, diëtist.

Werkervaring – 42 jaar

Wat is Green Spa? Werkt Green Spa echt, negatieve reacties, bijwerkingen

Dit is een unieke lichaamspakking om thuis af te vallen. Het bevat een vetverbrandende crème en een speciale thermische laag. Met de hulp van deze combinatie kunt u weer in vorm komen – raak vet kwijt op de plaatsen waar u het nodig hebt terwijl u uw vrouwelijke rondingen behoudt.

Het is klinisch bewezen dat de actieve bestanddelen in de samenstelling van de crème het onderhuidse vet afbreken en het metabolisme verbeteren. Het sauna-effect dat wordt gecreëerd door de thermische laag helpt gifstoffen uit het lichaam te verwijderen en hetzelfde geldt voor overtollig vocht en vet.

Om af te vallen met Green Spa hoeft u niet te sporten of een streng dieet te volgen. Het actieve complex werkt zelfs als u uitrust.

Zo werkt Green Spa:

  • verbrandt actief vet in specifieke gebieden;
  • reinigt het lichaam van gifstoffen en overtollig vocht;
  • zorgt voor de huid en geeft het elasticiteit;
  • verbetert de tint;
  • heeft geen invloed op vrouwelijke rondingen.

Zichtbare resultaten zijn al na het allereerste gebruik te zien. Gemiddeld kan men ongeveer 2 cm van de taille kwijtraken, 1 cm van de benen, 1,5 van de bilspieren en 0,5 van de armen.

Een uniek product met een jarenlange reputatie in Europa. Veel vrouwen geven de voorkeur aan lichaamspakkingen boven vermoeiende oefeningen in de sportschool. Hun resultaten zijn echt indrukwekkend.

green spa gebruiksaanwijzing

Resultaat na 30 dagen gebruik van Green Spa

green spa bijwerkingen

Resultaat na 15 dagen gebruik van Green Spa

green spa ervaringen

Resultaat na 22 dagen gebruik van Green Spa

green spa recensie

Resultaat na 18 dagen gebruik van Green Spa

Reacties van deskundigen. Green Spa gebruiksaanwijzing

green spa bijwerkingenDr. Arjan Meijerink

Diëtist

Werkervaring – 15 jaar

“Het belangrijkste in het afslankproces is om geen schade toe te brengen aan uw lichaam. Helaas voldoen de meeste populaire afslankmethoden niet aan deze eis. Het is onmogelijk om de hele tijd op dieet te blijven. Bovendien is het voor veel mensen te uitdagend. Als ze geen resultaten zien, gaan mensen pillen gebruiken waarvan het merendeel het lichaam alleen maar onderdrukt en dat hormonale stoornissen veroorzaakt waardoor de werking van het immuunsysteem en de lever wordt verstoord. Afvallen moet een natuurlijk proces zijn en de interne processen in uw lichaam niet tegenwerken. Momenteel is Green Spa de enige methode die aan deze eisen voldoet. Green Spa is het enige effectieve middel dat absoluut veilig is bij het afvallen. En wat ook belangrijk is, het hoeft niet te worden ingenomen! De crème wordt plaatselijk op de probleemgebieden aangebracht. De actieve bestanddelen dringen diep in de huid door en vernietigen het onderhuids vet op cellulair niveau. De speciale thermische laag zorgt ervoor dat het samen met de gifstoffen wordt verwijderd. Het is een gecertificeerd product dat volledig kan worden vertrouwd. ”

green spa kopen bij apotheek

green spa gebruiksaanwijzingDr. Tanja Noorman

Diëtiste

Werkervaring – 18 jaar

“Ik zie vaak vrouwen met tranen in hun ogen. Ze hebben alles geprobeerd zonder dat resultaat opleverde, of ze hebben het gewicht teruggekregen dat ze eerder kwijt waren geraakt. Ik raadde ze altijd aan om zichzelf streng toe te spreken en het opnieuw te proberen. Nu adviseer ik Green Spa , met de hulp hiervan kunt u overtollige kilo”s kwijtraken zonder uzelf beperkingen op te leggen. Een groot voordeel van deze methode is dat het alleen op de probleemgebieden hoeft te worden aangebracht. Dit betekent dat als u problemen hebt met uw buik, u precies daar zult afvallen, als uw benen het probleem zijn – op dezelfde manier. U raakt niet uw mooie, grote boezem kwijt of de vrouwelijke ronding van uw billen.

De organisatie voor gezondheidsonderzoek steunde een enquête waarvan de resultaten onze verwachtingen overtroffen:

green spa ervaringen

Belangrijk! Om het gewenste resultaat te bereiken, moet u de pakkingen van Green Spa regelmatig gebruiken. Tenminste 3 keer per week. Door een goede bloedcirculatie en de actieve impact hebben nieuwe vetophopingen geen tijd om zich te ontwikkelen, de oude zullen zelfs nog effectiever verbranden. Hierdoor zal het afslanken 47% sneller gaan.

Onderzoeken. Werkt Green Spa echt

De resultaten van het laboratoriumonderzoek van Green Spa. Het onderzoeksinstituut van de organisatie voor gezondheidsonderzoek:

Een cohort van de onderzoekspopulatie (100 personen) met overgewicht deed de pakkingen met Green Spa. De test liet de volgende resultaten zien:

1. Vermindering van de vetmassa variërend van 13 tot 16 kg;

  • 16 kg gewichtsverlies – 95%;
  • 13 kg gewichtsverlies – 100%.

* Voor het doel van dit onderzoek betekent gewichtsverlies het verlies van vetmassa zonder tekenen van terugval binnen een periode van 1 maand.

2. Verwijdering van gifstoffen en overtollig vocht;

3. Verbetering van de elasticiteit van de huid ;

4. Verdwijnen van cellulitis.

Het is bewezen dat Green Spa effectief cellulitis verwijdert en de huid strakker maakt zonder striae te veroorzaken. Het wordt aanbevolen voor mensen met overgewicht, stofwisselingsstoornissen en / of diabetes.

LET OP! Pas op voor namaakproducten! In Amsterdam en in heel Nederland is Green Spa te koop via de OFFICIËLE SITE VAN DE FABRIKANT

Green Spa prijs, bestellen

Green Spa recensie, ervaring

Ellla van der Linden

Ik ga het zeker proberen en u op de hoogte houden van de resultaten. Ik ga dit jaar studeren. Ik wil een nieuw leven beginnen met een nieuw figuur. Ik werd op school gepest, vooral door jongens. Iedereen dacht dat ik dik was. Ik wil 10 kilo afvallen en er als een koningin uitzien op de universiteit!

Marja Coelemeijer

Meiden, ik probeerde Green Spa. Als het goed wordt gebruikt, geeft het resultaat. Ik heb niet overdreven en dit is hoe ik er nu uitzie

Lisa Pronk

Helaas kan ik geen langdurig resultaat vermelden want ik gebruik Green Spa nog maar een week. Je zult het niet geloven, maar ik ben in de eerste 7 dagen 3 kilo kwijtgeraakt. Nog maar 20 kilo te gaan! Ik weet zeker dat het zal lukken! Het moet 🙂

Natalie de Noordt

Hallo. Ik gebruikte Green Spa en binnen een maand viel ik maar 5 kilo af: (((((

Dr. Jacob Coen

Waarschijnlijk hebt u Green Spa niet correct gebruikt. Om de beste resultaten te behalen, moet u de pakkingen minstens 3 keer per week gebruiken, 40 minuten per keer.

Claire Smit

Hallo. Ik gebruikte Green Spa en ik was binnen een maand 12 kilo kwijt: ((((( Een jaar later is mijn gewicht nog steeds stabiel! Hier is mijn foto:

Melissa Ingma

Het lukte mij ook om af te vallen! Succes iedereen! Ik houd mijn vingers gekruist!

Heleen Kruis

Mijn probleem was dat zodra ik begon af te vallen, mijn borsten verdwenen. Ze zijn al niet groot, en als ik afval worden ze zo plat als een dubeltje. Laatst hoorde ik over Green Spa en besloot om het te proberen. In 2 weken was ik cellulitis en overtollig voch op mijn benen kwijt, is mijn buik strak en mijn borsten nog steeds hetzelfde! Nu lijken ze groter omdat mijn buik kleiner is. Dit is een super methode!

green spa werkt het echt

Michael de Ree

In de loop van de tijd kreeg ik een dikke buik. Ik ging 3 jaar lang naar de sportschool en probeerde het kwijt te raken, maar zonder resultaat. Mijn vrouw heeft me overgehaald om pakkingen te proberen met Green Spa. Je zult het niet geloven, maar in een maand was ik helemaal van mijn uitgezakte buik af!

green spa kopen bij apotheek

Karin de Mooy

Ik kan niet voor andere mensen oordelen, maar Green Spa was perfect voor mij. Ik kan opscheppen over 18 kilo binnen anderhalve maant. Ik ga ermee door 😉

green spa bijwerkingen

Heleen Frederiks

Heb je ooit geprobeerd om gewoon te stoppen met te veel eten? Als kinderen eten wat we ze geven, is het geen probleem. Maar wanneer volwassen vrouwen hetzelfde doen … Kun je jezelf niet beheersen en niet zoveel eten?

Dr. Jacob Coen

Heleen, er zijn mensen die een genetische aanleg hebben voor obesitas. In deze glen helpt een dieet of medicatie niet. Als je niet vatbaar bent voor obesitas, heb je geluk. Maar ik weet zeker dat niet iedereen zoveel geluk heeft als jij.

Met vriendelijke groet, Jacob

Angela Staal

Heleen, ik eet bijna niets, maar dat werkt niet. Mijn gewicht blijft hetzelfde. Het wordt niet minder

Anne Flint

Jeetje, Green Spa word nu zelfs door gerenomeerde diëtisten geadviseerd! Ik probeerde het 2 jaar geleden nadat ik een baby had gekregen. Ik was heel snel weer in vorm. Mijn buik is plat. Het is zelfs beter dan voor de bling.

recensies green spa

Irene Tomassen

Waarom gebruikt u de standaard benadering? Waarom moet iedereen slank zijn? Ik weeg bijvoorbeeld 80 kg en mijn lengte is 1.65. En ik schaam me er niet voor. Ik hou van hoe ik eruit zie en voel me geweldig!

Dr. Jacob Coen

Irene, trends en mode in de 21e eeuw zorgen ervoor dat vrouwen tot het uiterste gaan om te proberen op een model te lijken. Dit heeft vaak invloed op hun gezondheid. Daarom hebben we een oplossing uitgevonden die kan helpen om af te vallen zonder de gezondheid van mensen te schaden.

Met vriendelijke groet, Jacob

Tooske van “t Sand

Ik woon in Amsterdam en heb net een bestelling geplaatst Ik wacht op de bezorging 🙂

Victoria Boelens

MEIDEN! IK MOET DRINGEND 10 KILO AFVALLEN!!!!!!!! IK MOEST ZES MAANDEN THUIS BLIJVEN EN HAD NIET DOOR DAT IK DIKKER WERD. WAT MOET IK DOEN? SOS! IK KAN NIET OP DIEET WANT DAT HOU IK NIET VOL. IK GOOI HET IN DE PRULLENBAK EN EET DAN NOG MEER. SPORTEN IS OOK GEEN OPTIE. HET IS SAAAAAI EN IK BEN TE LUI ………………………..

Dr. Jacob Coen

Victoria, lui zijn is geen goede karaktertrek. Maar je hebt geluk. Er is nu Green Spa en dat is precies wat je nodig hebt.

Met vriendelijke groet, Jacob

Janine Schot

Is de officiële site van de fabrikant de enige plek waar je Green Spa in Nederland kunt kopen of wordt het ook verkocht door andere online winkels?

Silvia Benders

Ik heb Green Spa heel lange gebruikt. Ik had ook problemen met overgewicht maar dit is nu geen probleem meer. Ik eet alles wat ik wil. Zelfs als ik een paar kilo aankom gebruik ik Green Spa om er vanaf te komen en weer op gewicht te komen.

Elsbeth van de Wetering

Super als het echt werkt. Hoewel, ik ben wel sceptisch. Ik geloof eigenlijk meer in de kracht van een pil dan in een of andere pakking. Maar er is niets dat ik niet wil doen om een ​​mooi figuur te krijgen. Ik ga het bestellen.

Dr. Jacob Coen

Elsbeth, ik raad je aan om Green Spa te proberen want dat levert een duurzaam resultaat op. Het is wel belangrijk om gedurende deze tijd redelijk gezonde eetgewoonten aan te houden.

Met vriendelijke groet, Jacob

Emma in “t Veld

IK WEEG 107 KILO EN IK HEB GEEN IDEE HOE IK ER VANAF KOM. IK WIL ZEKER GEEN 110 WEGEN. WAT MOET IK DOEN? HELLUP!!!!!!!! KAN IK Green Spa IN DE APOTHEEK KOPEN???????

Anne Flint

Emma, ​​je kunt daar wel gaan kijken, maar ik vond Green Spa alleen maar op de officiële site van de fabrikant. Het lijkt meer betrouwbare te zijn.

Dr. Jacob Coen

Emma, ​​het belangrijkste is om niet in paniek te raken. Dat is prioriteit nummer 1 Helaas kun je dit supplement niet in een apotheek vinden. Ik heb hierboven uitgelegd wat de reden is. Je zou Green Spa moeten bestellen en het gebruiken volgens de instructies. Nogmaals, GEBRUIK HET ALLEEN VOLGENS DE INSTRUCTIES als je het gewenste doel wilt bereiken.

Met vriendelijke groet, Jacob

Samantha Houtman

Hallo! Nadat ik mijn twee kinderen had gekregen, kon ik niet afvallen. Ik kan een dag of twee op dieet blijven, daarna stop ik er weer mee. Ik wil Green Spa proberen maar ik geloof niet echt in de effectiviteit ervan. Ik denk dat niets me op dit moment kan helpen.

Alexis Moorman

Hallo! Ik ben 50 en ik wilde heel graag afvallen. Ik besefte dat het moeilijk was om er op mijn leeftijd iets aan te doen, maar ik bleef het proberen. Ik besloot om Green Spa te bestellen. Ik heb een nieuwe bestelling geplaatst na enkele weken en het effect was indrukwekkent! Ik was 7 kilo kwijt!!! Natuurlijk at ik gezond en probeerde ik te sporten, maar zulke resultaten had ik toch echt niet verwacht. Dank u voor het artikel. Ik adviseer Green Spa ook voor iedereen.

green spa bijwerkingen

Natalie Peters

Het is een ongelooflijk gevoel als je iets heel graag wilt en denkt dat het bijna onmogelijk is. Maar er gebeurde een wonder. Ik ben al 11 kilo afglen en blijf afvallen in hetzelfde tempo. Mijn vrienden zijn verbaasd. Ze denken dat ik een heel streng dieet volg en dat ze zich zorgen om me moeten maken. Ik zeg niets. Laat ze maar raden )))))

Dr. Jacob Coen

Natalie, je moet mij niet bedanken. Artsen en de organisatie voor gezondheidsonderzoek doen hun best om mensen gezond te houden.

Met vriendelijke groet, Jacob

Christine Vos

Jongens, kunnen jullie mij vertellen waar jullie het hebben gekocht? Dit middel wordt niet door apotheken verkocht. Ik wil geen namaak.

Dr. Jacob Coen

Ik wil nogmaals zeggen dat Green Spa ALLEEN kan worden gekocht via de officiële site van de fabrikant Om te voorkomen dat het verkeerd gaat, klik op de knop “Ga naar de website van de fabrikant” hieronder! De fabrikant biedt een speciale korting aan voor onze lezers. De aanbieding stopt binnenkort, dus plaats snel een ​​bestelling!

Pas op voor oplichters.

Met vriendelijke groet, Jacob

Caroline Boskamp

Het is een perfecte methode. Het hielp me om binnen twee weken van overgewicht af te komen. Het was ook goedkoop omdat er een aanbieding was.

recensies green spa