De kwaliteit van brandstof speelt een belangrijke rol in de moderne wereld. Alle auto’s hebben een kwaliteitsproduct nodig om te zorgen dat alle systemen zonder storingen werken, ongeacht de fabrikant. Moderne ontwikkeling – MagnuFuel levert niet alleen een aanzienlijke verbetering op van de kwaliteit van de brandstof die u tankt, maar bespaart u ook nog eens 15-20%.

MagnuFuel: wat is het?

MagnuFuel is ontwikkeld om brandstof te besparen (benzine en diesel) tijdens het rijden. Dit apparaat helpt om de motor in perfecte staat te houden, te beschermen tegen de negatieve effecten van temperatuursveranderingen en vochtigheid. Het is bekend dat de koolwaterstof in benzine, onder invloed daarvan een chemische reactie veroorzaakt met als resultaat rottende bestanddelen – dit vermindert de kwaliteit van de brandstof aanzienlijk. Dat is waarom u MagnuFuel zou moeten installeren; het is een geweldige manier om de motor en het brandstofsysteem tegen beschadiging te beschermen.

Installatie ervan zorgt voor:

 • aanzienlijk meer motorvermogen;
 • vermindering van overbelasting tijdens het gebruik;
 • vermindering van de belasting voor het milieu,
 • sneller starten van de auto.

Iedereen die goed voor zijn auto zorgt, zou MagnuFuel moeten kopen .

Hoe levert MagnuFuel u besparing op?

Brandstofcellen (moleculen) beginnen zich geleidelijk te verplaatsen, op het moment dat u de auto start. Als de moleculen via het MagnuFuelsysteem gaan, krijgen ze extra zuurstof; en door een – uit twee elementen bestaande – magneet worden extra moleculen gemaakt (de “brandstof stolsels” die zijn gevormd, splitsen onder invloed van temperatuur). De reacties van klanten die het systeem al in hun auto hebben geïnstalleerd, spreken over een echte besparing – minstens 10-15% op een volle tank.

Functies en eigenschappen van MagnuFuel

Als gevolg van de interactie van de brandstof met hoge of lage temperaturen, brandt het niet volledig op, iets wat op zijn beurt leidt tot een toename van het verbruik, en andere negatieve effecten. MagnuFuel heeft direct invloed op de gevormde “stolsels”, wat bijdraagt tot een completer en kwalitatief hoogwaardig brandstofverbruik. Merk op dat het apparaat geen negatieve impact heeft op de andere onderdelen van het brandstofsysteem. Zij blijven, in de standaardmodus, gewoon doen waarvoor ze, noodzakelijkerwijs, zijn ontworpen.

Talrijke studies hebben aangetoond dat, bij een consequent gebruik van MagnuFuel, de volgende, ongetwijfeld positieve effecten (met uitzondering van direct brandstofverbruik) mogelijk zijn:

 • toename van het motorvermogen met gemiddeld van 5-7 pk, ongeacht het merk van de auto;
 • daling van gemiddeld een kwart van de totale uitstoot van uitlaatgassen (bijvoorbeeld kooldioxide en benzol) in de atmosfeer.

Door al deze veranderingen krijgt u een beter brandstofmengsel, dat volledig verbrandt. De levensduur zonder de katalysator, de ontsteking en andere onderdelen van het brandstofsysteem te hoeven repareren, neemt ook toe en leidt tot geldbesparing op het onderhoud van de auto.

Belangrijkste voordelen van MagnuFuel

De installatie van het MagnuFuel systeem op uw auto geeft u een aantal voordelen; dat zijn in het bijzonder:

 • geen overbodige milieuverontreiniging;
 • aansluiting van het apparaat op het brandstofsysteem duurt niet langer dan 5-10 minuten (het vereist geen speciale kennis of vaardigheden);
 • de motor begint stabieler te draaien.

De brandstofkosten worden ook teruggebracht – alle kosten voor de aanschaf van het besparingssysteem van MagnuFuel betalen zich binnen 1-2 maanden terug. Uit berekeningen blijkt dat de brandstofbesparing als volgt is: waar u normaal gesproken 10 liter verbruikt, is dat met het systeem van MagnuFuel gedaald tot slechts 7 liter.

Voor welke motoren kan MagnuFuel worden gebruikt

Het apparaat kan worden gebruikt op ieder voertuig, waarbij brandstof op basis van koolwaterstof wordt gebruikt. MagnuFuel bleek met name succesvol bij voertuigen als:

 • scooters en bromfietsen;
 • motoren;
 • auto’s;
 • vrachtwagens/trucks;
 • bussen;

Er zijn goede indicatoren verkregen bij het gebruik voor vaartuigen (boten en waterscooters); dit wordt bevestigd door de reacties uit de Nederlandse kustplaatsen.

Het brandstofbesparingsysteem MagnuFuel kan worden besteld via het internet, op de website van de officiële fabrikant. Het is in vele landen populair, vanwege  de wereldwijde, acute problematiek op ecologisch en economisch gebied.