Wat is tanden bleken O’Dea – resultaten, nadelen, ingrediënten, bijwerkingen, resultaten, hoe te gebruiken

Vandaag zal ik jullie mijn verhaal vertellen over hoe ik thuis mijn tanden heb gebleekt. Ik hoop echt dat dit stukje informatie zinvol voor jullie is en ook dat jullie mijn voorbeeld zullen volgen.

De dagelijkse consumptie van thee, koffie, chocolade, frisdranken, dressings, sauzen en sigaretten veroorzaakt opeenhoping van verkleuringen die door de microporiën van het tandglazuur penetreren. Dit leidt uiteindelijk tot die walgelijke gelige kleur…

Zelfs als u stopt met het eten van alles wat kleurstof bevat en stopt met roken, worden de tanden geel. Wat kunt u eraan doen? Naar de tandarts gaan en veel geld betalen voor onveilige en schadelijke behandelingen? Echt niet! VERGEET HET MAAR! U kunt het tandglazuur beschadigen en dat maakt de situatie nog erger…

Wat kunt u er dan wel aan doen? Werkt O’Dea echt

Ik stelde mezelf deze vraag ook en begon internetsites te “monitoren”. Men suggereerde veel dingen: de tanden wassen met bijtende soda, een tandpasta gebruiken om tanden te bleken, speciale hoesjes, de tanden spoelen met paddenstoelenthee, enzovoort. Natuurlijk probeerde ik van alles, maar dat leverde geen resultaat op. Dus ik besloot uiteindelijk om naar de tandarts te gaan.

Vlak voordat ik zou gaan, hielden mijn collega’s me tegen door te zeggen dat ik alleen maar het glazuur zou beschadigen en mijn tanden zou verliezen… in plaats van naar de tandarts te gaan, adviseerden ze me om een stift te proberen om mijn tanden te bleken, O’Dea, iets wat veel effectiever is en absoluut veilig voor het glazuur. Natuurlijk controleerde ik alles, waar het te bestellen was en hoeveel het kostte. Ik plaatste een bestelling, haalde het pakje op bij het postkantoor en begon het te gebruiken.

En wat blijkt? In een week tijd werden mijn tanden ZO WIT ALS SNEEUW! Het is moeilijk te geloven, maar het is echt waar.

Zo gebruikt u O’Dea – gebruiksaanwijzing, werking

  1. Poets uw tanden.
  2. Open de verpakking met de stift en breng een kleine lijn aan op het tandoppervlak.

Om intensief te bleken raad ik aan de stift eenmaal per dag te gebruiken. De behandelduur varieert tussen de 5 en 7 dagen.

O’dea in Nederland – waar te koop, prijs, bestellen, kopen. O’Dea in winkel, kruidvat – nep, apotheek, gevaarlijk, werkt niet

Iko’dea waar te koop bestelde het op deze website. Het is het enige gecertificeerde bedrijf in Nederland dat O’Dea verkoopt. Wat betreft de bezorging, het pakket komt met de post en u kunt betalen bij ontvangst. Dus het is allemaal heel veilig..

De prijs van O’Dea is gelijk aan 3 tubes tandpasta om tanden te bleken, of 2 bioscoopkaartjes. U kunt zelf beslissen of dat veel of weinig is, maar vergeet niet dat tandpasta om de tanden te bleken absoluut nutteloos is.

Nou, ik hoop dat dit stukje informatie u zal helpen om eindelijk in een paar weken tijd die gewenste parelwitte tanden te krijgen! Succes!

O’Dea forum – ervaringen, recensies, beoordelingen

Anna Huisman

Hallo, Julia. Mijn dochter heeft deze stift om tanden te bleken 1 week gebruikt, nu heeft ze een Hollywood-glimlach! Het werkt echt! Ik raad het iedereen aan.

Lisa Bouwhuis

Bedankt Julia, gisteren heb ik mijn pakketje bij het postkantoor opgehaald, alles is prima. Ik zal binnenkort met de behandeling beginnen, het is een super product :))

Katinka van de Wiel

Mijn zus woont in Amerika en die zegt dat O’Dea daar erg populair is… Iedereen lijkt er enthousiast over tte zijjn…

Johanna Miller

Hallo, Julia. Jouw ervaring is indrukwekkend! Wat ben jij een slimme dame! Ik ga het nu ook bestellen.

Nina Prediker

Dit is de tweede week dat ik het gebruik en mijn tanden zijn zo wit als sneeuw! Ik ben helemaal blij.

Hanneke Steneker

Hallo, Julia. Ik heb het besteld en ik kan niet wachten tot het pakketje arriveert 🙂

Sandra van de Most

Wauw, dat ziet er super uit! :))

Nadine Meyer

Hallo, Julia! Ik gebruik het al een week en ben nu zo blij met mijn parelllwitte tanden! Het is geweldig! Ik raad het iedereen aan.

Christianne Hofmans

Mensen in de VS bleken hun tanden al 5 jaar lang op deze manier! Op het werk, zien alle meiden eruit als Hollywood-sterren! 🙂

Miriam van der Lee

Hoi! Ik gebruik O’Dea nu 3 dagen… zonder twijfel, het is ongelooflijk! Heel hartelijk bedankt, Julia! Mijn tanden werden zo wit als sneeuw!!!!

Karin Berger

Ik gebruik dit apparaatje nu 4 dagen en de resultaten zijn al tte zien! Mijn tanden zijn meer dan wit geworden! Ik ben heel erg blij.

Duivelin

Gekocht, vind het super! Het bleekt onmiddellijk! Het is als een geschenk uit de hemel, voor dat beetje geld dat ik ervoor heb betaald!

Isabella Florein

Julia, ken ik deze bleekstift ook. In feite, ik kocht het lang geleden in Iran. Mijn tanden zijn nog steeds wit na meer dan 1 jaar!

Bettie Oerlemans

Mijn echtgenoot is in 7de hemel. Hij zegt dat hij nu als een Hollywood-acteur voelt met zijn parelwitte glimlach : DDD

Judith Visser

Deze methode werkt. Ik bestelde het vin de zelfde website zonder vooruitbetaling. Het pakketje werd in 6 dagen bezorgt. Mijn tanden zijn echt zo wit als sneeuw!

Rafaella Smeets

Jullie mogen mij ook feliciteren – mijn tanden zijn in slechts 1 week helemaal wit geworden!

Franciska Winkelman

Iedereen bij ons op kantoor bleekt hun tanden met O’Dea :))) Het is echt super.

Stefanie Wever

Ik hoorde er ook over. Mijn tante ziet er nu uit als een ster :)))

Klaartje Zwart

Hallo allemaal! Dit is geweldig, mijn tanden zijn in slechts 5 dagen witter geworden dan ze in mijn jeugd waren!

Maria:

Super spul, mijn tanden zijn zo parelwit. Overigens, ik kreeg het pakketje na 4 dagen.

Jasmijn Schrijver

Hallo meiden. Als een gepassioneerde roker met gele tanden kan ik zeggen dat deze tandenbleekpen echt werkt. In 7 dagen werd mijn tanden zo wit als sneeuw! Ik raad het iedereen aan.

Natalie Richter

Dit is niets nieuws. Iedereen kent dit apparaatje en voor wie dat niet doet… ik denk dat ze gewoon hun tanden niet willen bleken.

Stefanie Majeur

Bedankt voor het artikel, Julia Jij bent slim! Ik ga bestellen!

Elisabeth de Winter

Dit is precies wat ik nodig had! Nu is iedereen op het werk jaloers op me, lol

I_LUV_JARED_LETO

In andere delen van de wereld hebben veel mensen dit apparaatje al lang met veel succes gebruikt! Wij krijgen altijd als laatste dit soort dingen…