Dat kunt u ook! Princess Hair haarmasker op droog haar. Princess Hair mask kopen

princess hair ervaringen

Geweldig nieuws, jongens! Ik moet onmiddellijk zeggen – dat dit geen haartransplantatie is, er komt geen operatie aan te pas en het is spotgoedkoop. Het heeft mij geholpen en het zal jullie zeker ook helpen!

Ongeveer vier jaar geleden begon mijn haar uit te vallen. Ik liep naar de spiegel, ging met mijn hand door mijn haar en had een handvol haren te pakken. Het was een nachtmerrie, ik krijg nog steeds de kriebels als ik er aan denk!

Nog maar 40 jaar en dan al kaal?! Princess Hair haarmasker. Princess Hair verkooppunten

princess hair haarmasker

Mijn vrouw zei er niets over, het was vernederend. Ik kocht stiekem alles wat ik kon, verstopte me achter mijn werk, en had altijd wel een of ander middeltje bij me – vitamines, medicinale shampoos, thee en lotions. Na drie maanden lang deze intensieve “behandeling” te hebben gedaan, was mijn situatie nog steeds niet verbeterd.

Ik maakte een afspraak met een tricholoog. De dokter onderzocht me, stelde vragen over mijn eetgewoonten, lichamelijke activiteit, ziektegeschiedenis van mijn familie, deed verschillende tests en bekeek mijn haar onder een microscoop. En hij vertelde me dat haaruitval onomkeerbaar was. Hij vertelde me dat het genetisch was, net als bij mijn vader en mijn grootvader, en dat ik helemaal kaal zou zijn nog voordat mijn zoon naar school zou gaan.

De tricholoog zei me dat ik de situatie gewoon moest accepteren.

Mijn altijd begripvolle vrouw zei dat ze hoe dan ook van me hield toen ik haar de diagnose vertelde.

Maar ik kon het niet verdragen, ik kon het gewoon niet geloven dat ik binnen een paar maanden volledig KAAL zou zijn! Ik ben niet als Bruce Willis of Patrick Stewart, die zo zelfverzekerd met een kaal hoofd rond lopen. Een paar keer huilde ik zelfs in de badkamer.

En daar, in diezelfde badkamer, in het make-uptasje van mijn vrouw, vond ik de oplossing. Een haarmasker in een meisjesachtige verpakking – Princess Hair.

princess hair beste haarmasker

Op de verpakking stond dat het het haar dikker maakt en dat het haaruitval voorkomt. Mijn volgende gedachte was om het uit te schreeuwen tegen mijn vrouw! Waarom had ze me niet over dit masker verteld, ze wist toch hoe beroerd ik me over mijn situatie voelde? Maar ze had niet eens gedacht aan deze geheime schat in onze badkamer. Ik had geen andere alternatief, dus ik greep dit masker aan alsof het de laatste strohalm was die me kon redden. En dat bleek niet tevergeefs.

princess hair prijs

Kijk eens hoe mijn hoofd al is veranderd na dit haarmasker slechts twee maanden te princess hair haarmasker op droog haarhebben gebruikt. (Ik smeerde het om de dag op mijn hoofd en liet het intrekken terwijl ik onder de douche stond en mijn tanden poetste). Hieronder zal ik de link geven waar u dit masker kunt bestellen.

Het belangrijkste dat ik jullie kan vertellen jongens, is om niet naar de verpakking te kijken, en het gewoon heel zelfverzekerd te bestellen! Het werkt echt!

Princess Hair prijs, kopen

Princess Hair beste haarmasker, ervaringen

David

Het werkt echt! Ik dank je vanuit de grond van mijn hart! Ik had mijn vriendin net verteld dat ik geen kale plekken meer op mijn hoofd kon zien …

Liesbeth

Het is een wondermiddel! Na Princess Hair kwam mijn haar letterlijk weer tot leven! Het werd al na de eerste keer heel glad en gemakkelijk te kammen. Na 2 weken had ik geen gespleten haarpunten meer ​​en viel mijn haar niet meer uit. Na het slechts 3 maanden gebruikt te hebben, is mijn haar 15 cm gegroeid!

princess hair haarmasker

Victoria

Ik ben supertevreden over dit masker. Na het te hebben gebruikt, is mijn haar zacht en glad, en ziet het er net zo uit als in de reclame. En ik overdrijf niet.

princess hair mask kopen

Ron

Ik heb een vriend die problemen met zijn haar heeft en ik moet hem gewoon vertellen over deze oplossing.

Diana

Ja, natuurlijk! Een vriend ))) als jij het zegt )))

Willem

Man, gebruik jij echt cosmetica voor vrouwen? Wat gebruik je nog meer van je vrouw? Een man hoeft er toch alleen maar een klein beetje beter uit te zien als een aap! Punt.

Henry

Net een klein beetje mooier dan een aap?

Ahaha! Met wie woon jij samen?

Maar even serieus, ieder normaal meisje is absoluut niet geïnteresseerd in een kerel die kaal is, dus als het masker helpt, dan kan het mij niet schelen wat voor soort verpakking het heeft, of het nou een prinses is of Darth Vader.

Sofie

Ik ga het nu voor mezelf bestellen! Ik heb mijn haar al veel te lang op de laatste plaats gezet. Het ziet er vreselijk uit.

Justin

Luister eens goed, mijnheer de auteur. Er is een hele goede oplossing tegen kale plekken! Neem rauwe eieren, laat ze 4 dagen buiten de koelkast staan, breek ze dan open en meng de dooiers met een half blikje bier. Het is het beste als het donker bier is. Meng alles goed door elkaar en laat het een nacht en een dag lang op een warme plaats staan. Wrijf het daarna op de kale plekken en laat het dan ‘s nachts intrekken. Het ruikt verschrikkelijk en de lakens en handdoeken moet je daarna weggooien. De papegaai ging dood. Mijn vrouw ging bij me weg. En ze vroegen me om een ​​tijdje vanuit huis te werken. Ik hoop dat dit voor uw haar zal helpen, maar ik ben er niet van overtuigd …

Jozef

LOL! Voel je je wel helemaal lekker????

Karin

Ik ga nu al over mijn nek ))))

Karel

In dat geval is het, als het werkt, toch echt beter om producten voor vrouwen te gebruiken? Ik heb het zes maanden geleden besteld vanaf deze plaats. Ik wilde haar als dat van een viking, maar mijn haar wilde maar niet groeien. Nu kan ik mijn haar zelfs vlechten (niet dat ik dat zou willen).

princess hair beste haarmasker

Nicole

Het is geen masker, het is een droom die uitkomt! Ik heb mijn haar geruïneerd met een permanent en zelfs in de kapsalon zeiden ze dat het nooit meer volledig zou herstellen. Dit masker herstelde het haar niet alleen, maar maakte het ook gladder en dikker. Nu heb ik zulk mooi haar, zo mooi was het zelfs niet toen ik jong was. Ik raad iedereen aan om het te proberen.

Michel

Ik ben blij dat ik niet zoveel geld heb uitgegeven aan een transplantatie. Maar ik heb wel veel tijd besteed aan verschillende kappersbehandelingen en bij de apotheek. Niets hielp tegen mijn haaruitval. Maar Princess Hair was gewoon geweldig!

princess hair prijs

Jeanine

Iedereen die problemen heeft met gespleten haarpunten, begrijp ik volkomen. Ik moest mijn puntjes tweemaal per maand knippen omdat ze al na een paar dagen weer begonnen te splijten. Het was gewoon verschrikkelijk. Na een maand lang Princess Hair te hebben gebruikt, waren al mijn problemen verdwenen. Als ik nu naar mijn haar kijk, kan ik in het ergste geval maar één of twee gespleten haarpunten vinden. En als een bonus groeit het ook nog sneller. Ik kijk nu ‘s ochtends in de spiegel en kan echt zien hoeveel het haar is gegroeid in slechts een nacht.

princess hair haarmasker

Amanda

Ik droomde altijd van lang haar. De kapper adviseerde me Princess Hair. Eerlijk gezegd dacht ik dat het rotzooi was, want bij de meeste producten duurt het zes maanden voordat je resultaat ziet. Oh, hoe had ik mij vergist! In een maand tijd is mijn haar 5 cm gegroeid, en in een half jaar, 27 cm! Kunt u zich dat voorstellen? Het werd dik en glanzend. Nu heb ik een nieuwe droom – een BMW x6.

Ariane

Voor meiden die hun haar regelmatig verven, is dit masker de redder in nood. U zult vergeten dat het ooit droog was en uitviel, en het zorgt ervoor dat de kleur langer meegaat. U zult er geen spijt van hebben als u het probeert.

Michelle

Ik heb hier gemengde gevoelens over. Mijn haar is in meer dan een maand maar 4 cm gegroeid met het gebruik van dit masker. Natuurlijk, het is beter dan niets, maar ik wilde echt veel meer.