Ongeveer 4% van de wereldbevolking lijdt aan psoriasis. Zowel jonge als oudere mensen kunnen er last van hebben. Statistisch gezien is 70% van de mensen die  symptomen van psoriasis  hebben gerapporteerd, jonger dan 20. Deze jongeren vermijden vaak het luidruchtige uitgaansleven omdat ze door de ziekte onaantrekkelijk zijn voor andere mensen, met inbegrip van hun vrienden.

Psorifix helpt bij het oplossen van het probleem, verbetert het uiterlijk en vergemakkelijkt het herstel van de huid.

Psorifix crème

 • Is zelfs bij een vergevorderd stadium van de ziekte effectief;
 • Blokkeert de groei van huidcellen;
 • Voorkomt terugval;
 • Biedt een hoge mate van controle.

Wat is Psorifix?

Het is een crème met een zeer zachte textuur en een specifieke geur. De actieve bestanddelen van de crème beïnvloeden de aangetaste delen van de huid, verzachten de jeuk en maken de schilfering minder intens. Het stopt ook extreme droogheid en roodheid.

Psorifix bevat biologisch werkzame bestanddelen.

 1. Vermindert het risico op bacteriële besmetting van de aangetaste huid en zorgt ervoor dat Psorifix snel wordt opgenomen;
 2. Vermindert de werking van de talgklieren doordat het een kalmerende en verzachtend effect heeft;
 3. Stinkende gouwe Hydrateert de opperhuid, maakt het elastischer en geleidelijk minder droog. De olie heeft antioxidatieve eigenschappen en verrijkt de huid met vitaminen en mineralen;
 4. Tea tree olie. Doodt bacteriën, werkt ontstekingsremmend en bevordert het herstel van de huid. Helpt bovendien om de beschadigingen door psoriasis sneller te laten verdwijnen;
 5. Jeneverbesolie en salicylzuur doden efficiënt de microflora die de ziekte veroorzaakt en maakt genezing van de huid makkelijker.

Psorifix bevat ook honing en essentiële oliën die worden gewonnen uit citrusvruchten. Daarnaast bevat de crème actieve zilverionen die de huid makkelijker desinfecteren en absoluut alle microben doodt. Psorifix crème voorziet de huid van vitamines en mineralen en normaliseert de bloedsomloop. Na de crème een week regelmatig te hebben gebruikt, is de werking ervan al zichtbaar.

Hoe Psorifix werkt

De bestanddelen in Psorifix zijn rustgevend en helpen bij het  desinfecteren en reinigen van de opperhuid, doordat het zorgt voor massale vernietiging van microben die  ontstekingsprocessen in de aangetaste delen van de huid kunnen triggeren. Psorifix crème wordt makkelijk door de huid opgenomen en laat geen vette laag achter zodat uw kleren en andere stoffen schoon blijven. De crème lost niet op door zweet of water.

Doordat Psorifix in hoge mate hydrateert, zorgt het ervoor dat tijdig en op efficiënte wijze pijnlijke uitdroging van de huid wordt voorkomen. De resultaten van de werking van de crème zijn merkbaar vanaf het moment dat u het op uw huid aanbrengt. De aangetaste delen van de huid worden kleiner, droogheid verdwijnt en jeuk en afschilfering worden minder intens. De crème kan op elk deel van de huid worden aangebracht.

Vermijd dat de crème in contact komt met uw slijmvliezen en ogen.

De crème kan in combinatie met iedere andere farmaceutische behandeling worden gebruikt. Het gaat goed samen met alle soorten medicijnen.

Gebruik

Voor het gebruik van Psorifix crème heeft u niets extra’s nodig. Toepassing:

 • Reinig de aangetaste delen van de huid met water;
 • Breng een kleine hoeveelheid crème aan op de rode vlekken;
 • Bedek die delen van de huid korte tijd met een schone tissue om ervoor te zorgen dat de crème kan intrekken.

Extreem droge delen van de huid verzachten:

 • Was de delen van de huid of maak ze op een andere manier schoon.
 • Verdeel de crème gelijkmatig over het huidoppervlak;
 • Wacht 15 minuten om de crème in te laten trekken.

Breng de crème in het beginstadium twee keer per dag aan (bij voorkeur na het douchen), tot er merkbare verbetering optreedt.  Wanneer de aangetaste delen aanzienlijk zijn verminderd, kan Psorifix crème eenmaal per dag worden gebruikt.

Contra-indicaties

Psorifix is geen medicijn. Overleg met uw arts voordat u het product gaat gebruiken.

Er zijn geen contra-indicaties of bijwerkingen bekend. De grootste contra-indicatie kan individuele intolerantie voor één van de bestanddelen in de crème zijn.

Vergeleken met de meeste anti-psoriasis producten, is Psorifix het enige, volledig natuurlijke product. Het product is gecertificeerd.