Bij om het even welke vorm van sport die u doet, moet u nooit het belang van het oprekken vergeten. Gewoonlijk zult u voorover buigen en een paar seconden lang uw tenen aanraken. Wanneer we het over sekstrainen hebben, is het idee hetzelfde, maar de uitvoering is een beetje anders. Bij het uitrekken door sekstrainen, buigt u eenvoudig voorover en legt u uw handen op de zitting van een stoel, terwijl u uw benen zo recht (en comfortabel) als mogelijk houdt. Laat uw partner u van achteren nemen, maar besteed aandacht aan uw benen.

Bovenop heeft andere voordelen

Ga bovenop uw man zitten terwijl hij omhoog komt. Wikkel uw benen om hem heen en gebruik uw handen en armen om uzelf te ondersteun, terwijl u op en neer beweegt. Dit zal uw triceps, biceps en onderarmen trainen. Als uw armen niet sterk genoeg zijn, gebruik dan uw benen om uw dijen te trainen.

Uw benen optrekken kan hurkzit vervangen

Gebruik uw armen en benen als steun terwijl u op en neer beweegt. Wees wel voorzichtig – we willen niet dat u uw rug blesseert. Doe het langzaam en let op de vorm van uw lichaam, zodat u niets overstrekt. Pauzeer als u echt moe begint te worden. Sommigen zijn niet gewend aan deze positie en het kost wat oefening om het goed te beheersen.

Laat het missionarisstandje in uw voordeel werken

U denkt misschien dat deze sekstraining u veel te gemakkelijk in de oren klinkt. Hij ligt bovenop en u ligt op uw rug. U wilt weten wat er wordt getraind? Goed, het gaat allemaal over uitrekken, buigen en aanspannen. Terwijl hij zijn werk doet, kunt u uw eigen training doen. Rek uw rug uit, buig het hier en daar en en trek uw buikspieren aan. Het is alsof u pilates in bed doet . Als u nog meer wilt sekstrainen, probeert u de spieren van uw vagina aan te trekken terwijl u bijna klaarkomt – uw minnaar zal daar zeker van genieten!

Uw gestrekte benen op zijn schouders

Strek uw benen, dame. Ook deze keer ligt hij op bovenop en ligt u op uw rug terwijl u uw benen vasthoudt en ze op  zijn schouders laat steunen. Dit zal niet alleen uit uw benen uitrekken en ze trainen tijdens het bedrijven van de liefde, ook uw buikspieren zullen één of andere vorm van spanning voelen. Probeer om u op de vorm van uw lichaam te concentreren en uw rug, waar mogelijk, te strekken – dit zal helpen om tegelijkertijd uw buikspieren te trainen.