In 2017 deed de wereldorganisatie voor schoonheidsspecialisten een onderzoek waarvan de resultaten voor velen een verrassing waren. Specialisten onderzochten het uiterlijk en de algemene huidconditie van vrouwen uit 93 landen, en ontdekten dat de huid van Aziatische vrouwen veel beter is dan die van alle anderen.

Snail Farm een rimpelloze huid. Bijvoorbeeld, ziatische vrouwen verouderen 87% langzamer dan vrouwen uit andere landen

Wat is het geheim van Aziatische schoonheden? Waarom zien de meesten er 20 jonger uit dan ze in werkelijkheid zijn? Professioneel advies van Irene Raadt, dermatoloog:

“We kunnen veel zeggen over waardoor Aziaten er goed uitzien: het klimaat, hun erfelijkheid, de producten. Maar dat zegt nog niets, dat zijn slechts de druppels die de emmer doen overlopen.

Het belangrijkste geheim van deze vrouwen is Snail Farm. Dit is een verjongingsserum voor vrouwen, gebaseerd op het slijm van zwarte slakken. Ja, ik weet dat het niet echt smakelijk klinkt, maar dit middel is al jarenlang één van de best verkopende producten in Azië! Geloof me, het is legendarisch.

Het serum bevat SYN®-AKE complex. Het effect is vergelijkbaar met de inhoud van botoxinjecties – de spieren ontspannen, de elasticiteit van de huid herstelt en rimpels verdwijnen. Maar in tegenstelling tot botox, is dit absoluut veilig voor het lichaam en veroorzaakt het geen bijwerkingen. Aziaten hebben echt geluk – de Achatinaslakken komen precies in dit deel van de wereld voor. Het zou dom zijn als we daar geen gebruik van zouden maken.”

Het verjongingsserum Snail Farm is perfect voor alle huidtypes en doet zijn werk op cellulair niveau.

Snail Farm forum, apotheek. Wetenschappers hebben veel tijd besteed aan het observeren van het leven van Lissachatina fulica, de grote zwarte landslak

Zij hebben ontdekt dat dit schaaldier zijn slijm gebruikt om de toegang van zijn huis af te sluiten, en de schade eraan te herstellen. Het slijm heeft het vermogen om barstjes en zelfs gaten in het slakkenhuis te herstellen. Het slijm werkt ook precies op dezelfde manier op de huid: het vult rimpels op, maakt de huid glad en herstelt het. Dat is waarom het serum dat van dit slijm wordt gemaakt zo populair is en miljoenen vrouwen gelukkig maakt.

SYN®-AKE complex is het tweede actieve bestanddeel in dit middel. Het is gemaakt op basis van peptiden die te vergelijken zijn met slangengif. Ze dringen diep in de cellen door waar ze de verborgen functie ervan activeren. De cellen gaan met driemaal zoveel kracht aan het werk. Uw huid wordt met de dag jonger en frisser.

Bij 97% van de vrouwen die Snail Farm 1 maand lang gebruikten:

  • verbeterde de teint
  • kreeg het gezicht weer zijn ovaalvorm terug
  • werd de huid elastischer en glad
  • verdwenen de fijne lijntjes
  • werden rimpels opgevuld en waren ze minder zichtbaar

Snail Farm vermindert de tekenen van veroudering – is in Azië erkend als het beste schoonheidsproduct van 2017.

Nu is dit uitstekende product ook in Europa op de markt.

Wees één van de eersten om dit legendarische serum te proberen! Pas op voor namaakproducten en bestel het product alleen via de officiële website (volg de link hieronder).