snail farm apotheek

Hallo, meiden. Laten we het eens hebben over ons grootste en meest zichtbare probleem – rimpels. Leeftijdgerelateerde veranderingen zijn onvermijdelijk en met het ouder worden, wordt de huid dunner en verliest het zijn elasticiteit. Dat is het meest zichtbaar in het gebied rond de ogen. Hier hebben wij speciale verzorging voor nodig. Laat me u vertellen over de laatste trend – slakkenslijm. Dit is het slijm dat de slak achterlaat.

Het klinkt misschien niet zo smakelijk, maar geloof me: dit is een echt Aziatisch jeugdelixer! Het strijkt rimpels glad, vertraagt het verouderingsproces in de cellen en veegt letterlijk de leeftijd van uw gezicht af!

snail farm waar te koop

Wat doet slakkenslijm nog meer? Snail Farm vermindert de tekenen van veroudering – ervaringen

  • Het verstrakt en verjongt de huid
  • Het verbetert de teint
  • Hiermee verdwijnen zwellingen en donkere kringen onder uw ogen
  • Het verbetert de bloedcirculatie van de huid, het versterkt de kleine bloedvaten
  • Het herstelt de elasticiteit van de huid

snail farm een rimpelloze huid

Slakkenslijm bevat heel veel voedingsstoffen – hyaluronzuur, collageen en elastine. Zij dringen diep door in de huid, strijken de „kraaienpootjes“ glad en voorkomen dat nieuwe rimpels ontstaan.

Nu begrijpt u waarschijnlijk wel waarom ik dit slakkenslijm niet kon laten liggen! Een groot deel van mijn patiënten vindt dit een interessante ontwikkeling, hoewel ze niet zo enthousiast zijn over het idee dat ze stil moeten zitten terwijl er een slak over hun gezicht kruipt.

snail farm apotheek

Het bevat een hoge concentratie van echt slakkenslijm, niet die chemische gefabriceerde vervangers. Verder bevat het het peptidecomplex SYN®-AKE, wat de gezichtsspieren ontspant. Het effect is vergelijkbaar met botox, maar het is absoluut veilig, het trekt de huid niet te strak en verandert de gezichtsuitdrukking niet.

Snail Farm is vochtinbrengend voor de huid en daarmee verdwijnt het strakke gevoel meteen. De rimpels rond de ogen zijn verdwenen nadat u dit een week lang regelmatig heeft aangebracht! Snail Farm vertraagt het zichtbare verouderingsproces, trekt de huid strak, geeft het gezicht zijn ovale vorm terug en maakt uw wangen elastisch.

snail farm ervaringen

Ik adviseer om het Snail Farm serum op de schone huid rond de ogen aan te brengen, met uw vingertoppen zacht in te masseren tot het volledig is geabsorbeerd. Het op deze manier inmasseren verbetert de werking van het serum.

Natuurlijk, ik gebruik Snail Farm zelf ook. Het gezicht van een schoonheidsspecialiste is haar visitekaartje. Met dit serum, hoef ik niet bezorgd te zijn om indruk te maken. Overigens, ik heb al last van donkere kringen onder mijn ogen sinds de middelbare school. Zij zijn verdwenen, allemaal dankzij dit geweldige slakkenslijm.

snail farm apotheek

Wat denkt u ervan? Heeft u Snail Farm al geprobeerd? Zo niet, verspil uw tijd dan niet langer!

Snail Farm een rimpelloze huid – waar te koop, prijs

Hieronder vindt u de link. Verzorg uw natuurlijke schoonheid!

Reacties – Snail Farm ervaringen, forum

Pauline

Het is super dat Snail Farm een natuurlijke samenstelling heeft. Ik ben bang om het etiket op crèmes te lezen, er zitten zoveel chemische stoffen in!

Miranda

Het gezicht van een vrouw verraadt haar leeftijd. Eén rimpel – +5 jaar. Ik had daar geen zin in, dus bestelde ik Snail Farm op advies van een schoonheidsspecialiste. Lang leve de slak!

Liza

Ik doe normaal niet aan trends, maar ik ben wel geïnteresseerd in het slakkenslijm. Ik heb het vandaag besteld en wacht nu tot het pakketje arriveert.

Maria

Ik kan niet zeggen dat ik een probleemhuid heb, maar ik maak me vaak zorgen over uitdroging en wallen onder de ogen. Mijn vriendin adviseerde Snail Farm, nu heb ik geen wallen meer, zelfs niet wanneer ik maar 4-5 uren slaap!

Emma

Ik gebruik Snail Farm als foundation. Het schilfert niet, en u hoeft er niet veel van te gebruiken. Het belangrijkst, het geeft u resultaat – de huid rond de ogen word frisser en strakker. Ik ben de slakken en de peptides SYN®-AKE – eeuwig dankbaar – het is getest en het werkt!

Jennie

Ik ging naar de schoonheidsspecialiste en betaalde behoorlijk veel geld voor slakkentherapie. Stelt u zich mijn verbazing eens voor toen ik hoorde dat dit slijm te vinden is in Snail Farm. En het is een stuk goedkoper!

Olivia

Ik besloot om Snail Farm niet alleen rond de ogen te smeren maar ook op mijn voorhoofd en rond de mond. Het serum trok alles strak, dankzij het slijm en het alom bekende peptidecomplex SYN®-AKE! Mijn gezicht voelde niet strak aan, daar was ik wel een beetje ongerust over. Ik bestelde het ook voor mijn moeder, dit middel is echt onmisbaar.

Tanja

Ik wilde al heel lang een gezichtsverzorgende crème met slakkenslijm proberen. Mijn vriendin raadde me aan om Snail Farm te kopen. Ik ben erg blij met het resultaat, dit is een perfect product voor de ouder wordende huid.

Marjon

De „kraaienpootjes“ zijn verdwenen! Mijn echtgenoot zegt ik er jonger uitzie en dat is voor mij het mooiste compliment 🙂

Heleen

Ik was bang dat de textuur van het serum afschuwelijk zou zijn omdat het slakkenslijm is, maar dat is niet waar. Het is zelfs prettig, en niet plakkerig.