Gel voor penisvergroting – Titan Gel Gold werking, echt of nep

  • zonder operatie of bijwerkingen
  • op natuurlijke wijze groter dankzij de biologische bestanddelen
  • versnelt het herstel na de ejaculatie
  • maakt een kromme penis recht, verbetert de erectie

Zo werkt het. Titan Gel Gold resultaten

De actieve bestanddelen van de gel dringen diep door in het holle weefsel van de penis, en stimuleren de bloedtoevoer naar de penis.

titan gel gold resultaten

Meerlengte en omvang

De formule van de gel is verrijkt MET BARNSTEENZUUR. Het zorgt voor het geleidelijk groeien van nieuw weefsel over de gehele diameter van de penis, het maakt hem op een natuurlijke manier groter.

Als het in het bloed is terechtgekomen, herstelt barnsteenzuur de balans van het mannelijke hormoon en verbetert het de spermaproductie.

Maak met uw maat indruk op vrouwen!

titan gel gold werking

De kracht van moeder natuur in Titan Gel Gold

Lepidium meyenii (maca)

Wakkert de productie van testosteron aan dankzij een hoge concentratie aminozuren en biologisch actieve stoffen

Distelextract

Versterkt de zenuwen in het holle orgaan, verhoogt de gevoeligheid tijdens de geslachtsgemeenschap.

Elastine

Ontspant de spieren, maakt de penis geleidelijk aan recht. Verbetert de bloeddoorstroming, met als resultaat een dikkere penis

Barnsteenzuur

Barnsteenzuur komt van nature voor in het menselijk lichaam. Het wordt door de mitochondriën geproduceerd – de enige energiebron in de cellen. Cellen die zijn “gevoed” met barnsteenzuur, werken sneller.

Rollend masseren – de techniek die wordt gebruikt in combinatie met Titan Gel Gold – gebruiksaanwijzing

Aanbevolen lengte van de kuur – 33 dagentitan gel gold bestellen

  1. Breng Titan Gel Gold aan op de stijve penis, verdeel de gel gelijkmatig met masserende bewegingen.
  2. Begin bij de eikel met de behandeling. Pak de penis met uw wijsvinger en duim en blijf bewegen totdat u bij de basis bent.
  3. Leg uw handpalmen rond de schacht en creëer op die manier druk. Deze bewegingen zorgen voor effectieve stimulatie, die met name essentieel is voor het vergroten van de omvang van de penis.
  4. Leg uw hand rond de basis van de penis, zodat uw duim naar beneden wijst. Begin in een opwaartse spiraal te masseren. Creëer een effect van drukken en strekken van de gehele penisschacht.

Wat mannen zeggen die Titan Gel Gold al gebruiken – recensies

Ik heb hem niet precies gemeten, maar te oordelen naar hoe hij eruit ziet en de manier waarop hij in mijn hand voelt, is mijn penis twee keer zo dik. Wat een gigantisch apparaat in mijn broek! Meisjes, pas op, ik ben op jacht!

Kevin, 27

De seks is veranderd! Ik kan een uur lang zonder pauze n*#ken. Mijn penis is 2 cm dikker en ik was niet de enige die dat merkte. Mijn vriendin is in extase.

Nick, 32

Ik had nooit gedacht dat ik nog eens een sexgod zou worden toen ik ouder werd. De maat van mijn penis is duidelijk gegroeid (4 cm). Dit is de 21e eeuw, het tijdperk van de vooruitgang!

Michel, 47 jaar

Titan Gel Gold – bestellen, kopen in winkel, apotheek