Titan Gel is een nieuw en uniek product, gemaakt door specialisten om de penislengte en -omvang te vergroten. Het is verkrijgbaar in een crème die op de penis wordt aangebracht De formule bestaat uit speciale enzymen die invloed hebben op de zwellichamen in de penis, waardoor gestaag de bloedcirculatie en grootte toenemen. De resultaten zijn blijvend. De crème heeft geen contra-indicaties. Het is klinisch getest en heeft een licentie voor gebruik door artsen en specialisten.

Alle mannen die deze crème hebben geprobeerd, evenals hun partners, waren tevreden over het resultaat. U kunt dit nu in Nederland bestellen. Titan Gel heeft zeer positieve beoordelingen gekregen. De positieve effecten worden bereikt door regelmatig gebruik. Bij gebruik van ongeveer een maand, neemt de penislengte met ongeveer 6 cm toe en met 25-30% in omvang.

Samenstelling van Titan Gel

titan gel apotheek

De crème bestaat uit natuurlijke kruiden die grondig zijn getest op allergische reactie en mogelijke bijwerkingen.

De samenstelling van de crème is indrukwekkend door zijn hoeveelheid en de kwaliteit van de multifunctionele bestanddelen:

  1. Peruviaanse maca: wordt sinds de oudheid in de geneeskunde gebruikt voor de behandeling van seksuele aandoeningen en erectiestoornissen; het verbetert de bloedcirculatie in de organen van het bekkengebied, verwijdert stagnerende processen, verhoogt de kwaliteit en de duur van de geslachtsgemeenschap, voorkomt voortijdige ejaculatie en verhoogt het libido.
  2. Elfenbloem: verhoogt de beweeglijkheid van de zaadcellen in geval van slechte zaadkwaliteit; verbetert het libido, de zin in seks en sensualiteit.

    titan gel netherlands
    titan gel netherlands
  3. Distel: normaliseert de productie van het mannelijk hormoon testosteron en verbetert de potentie.
  4. Korstmossen: het extract van deze plant verhoogt de bloedcirculatie in de geslachtsorganen, alsmede de bloedtoevoer naar de penis, waardoor penis in grootte en omvang toeneemt. De resultaten zijn blijvend.
  5. Triethanolamine: voorkomt vroegtijdige ejaculatie, waardoor het sensuele plezier veel langer blijft.

De bovenstaande opsomming is een korte beschrijving en een lijst van bestanddelen die de samenstelling van Titan Gel vormen. Daarnaast bevat de crème andere geneeskrachtige kruiden die gunstig zijn voor de gezondheid van de man, waardoor de penislengte wordt vergroot en diverse ziekteverwekkers worden verwijderd.

titan gel bestellen

De crème is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Hierdoor bespaart u geld op dure en gevaarlijke operaties, terwijl u en uw partner toch maximaal genot ervaren. Het middel is heel betaalbaar en is veel goedkoper dan vergelijkbare medicijnen. Het heeft geen contra-indicaties of bijwerkingen. Mannen die Titan Gel gebruiken, rapporteren een verbeterde stemming, meer kwaliteit van leven en een verhoogd zelfbeeld.

Gebruiksaanwijzing

Om ​​snel effect te hebben en van een blijvende penisvergroting te genieten, moet de crème gedurende een maand dagelijks worden gebruikt. Het is aan te bevelen om het een ​​half uur voor de geslachtsgemeenschap aan te brengen, waarbij u een bepaalde volgorde in acht moet nemen. Breng een kleine hoeveelheid crème aan op een schone en grondig gewassen penis en masseer lichtjes, van de schaamstreek tot de top. Het is het beste om het gedurende ongeveer 3 minuten met de duim en de wijsvinger vanaf de basis omhoog te masseren. Op die manier masseren heeft als bijkomend effect een verhoogde bloedstroom naar de penis. Vermijd druk op de schacht om een orgasme te vermijden.titan gel recensies

U kunt het ook zonder massage doen, door eenvoudig de crème aan te brengen en over de schacht te verspreiden totdat het volledig geabsorbeerd is. De penis zal onmiddellijk met ongeveer 3 cm in omvang en lengte toenemen.

Bijkomende voordelen van de crème

De door deskundige wetenschappers samengestelde crème heeft geen invloed op de natuurlijke productie van het mannelijk hormoon testosteron en stoort dus het natuurlijke evenwicht niet. Het product heeft met glans dermatologische tests doorstaan. Allergische reacties zijn zeer onwaarschijnlijk en komen alleen voor bij individuele intolerantie voor een van de bestanddelen. Het is een volledig veilig middel dat vanaf 17 jaar, zonder verdere leeftijdsbeperking, kan worden gebruikt.

Dat Titan Gel effectief en betrouwbaar is, is een vaststaand feit.