Spataderen zijn een ernstige aandoening en kan leiden tot blijvende invaliditeit. Het is pijnlijk, weerhoudt u ervan te bewegen en leidt tot verschillende complicaties. De lelijke, opvallende aderen en spataderen in de onderbenen zorgen voor veranderingen in uw fysieke gezondheid. Dat is waarom de ziekte vanaf de allereerste tekenen moet worden behandeld. Kies een effectief en veilig middel. Varikosette crème is zo’n middel. Het laat de symptomen van de ziekte verdwijnen, heeft een positieve invloed op de oorzaak en kan worden gebruikt ter preventie.

Wat is Varikosette en hoe werkt het?

Voor u de crème koopt, is het belangrijk om te begrijpen hoe het werkt en wat er met de bloedvaten gebeurt, als u last van spataderen heeft. De symptomen in het beginstadium van de ziekte zijn: vermoeide benen, zwelling, en moeite met bewegen. De oorzaken hiervan kunnen stoornissen in de bloedsomloop, oververmoeide benen, ouderdom, ongezonde voeding en/of leefstijl zijn. Veranderingen in de gezondheid van de bloedvaten worden veroorzaakt door:

 • Veroudering;
 • Gevoeligheid van de aderwand;
 • Dikker worden van het bloed;
 • Verstopte bloedvaten.

Bovenstaande oorzaken leiden tot stoornissen in de bloedsomloop, trombose, uitgezette en opvallende aderen, knobbeltjes in de bloedvaten en onaantrekkelijke zwelling in de benen. Die bloedvaten kunnen uiteindelijk scheuren en de infectie die daardoor ontstaat kan leiden tot zweren. Een meer ernstige complicatie is de vorming van plak die leidt tot verstopping van de kransslagaders. Dit kan dodelijk zijn.

Dit alles betekent dat spataderen moeten worden behandeld om langer gezond en aantrekkelijk te blijven. U kiest bij voorkeur voor een effectieve en veilige oplossing op basis van natuurlijke bestanddelen. Als u Varikosettecrème koopt, zal uw bloedcirculatie weer normaal worden, worden spataderen voorkomen en verdwijnen alle bestaande symptomen van de ziekte.

De voordelen van Varikosette

De crème beschermt vrouwenbenen tegen lelijke en opvallende spataderen. Het werkt verzachtend, veroorzaakt geen schade aan uw huid en heeft geen bijwerkingen. De crème biedt zoveel voordelen dat het product ten zeerste wordt aangeraden. Het heeft buitengewoon positieve feedback ontvangen van specialisten en klanten.

 • Het product heeft een natuurlijke samenstelling op basis van plantaardige ingrediënten;
 • Het effect is al vanaf het allereerste gebruik zichtbaar. Bovendien is het resultaat blijvend;
 • De bloedsomloop in de onderbenen en de rest van het lichaam wordt weer normaal;
 • Uit onderzoek is gebleken dat de crème een positieve invloed heeft op de bloedcirculatie in de slagaderen. Het product helpt veel mensen met een hoge bloeddruk;
 • Regelmatig gebruik van de crème verbetert het huidoppervlak, maakt het steviger, behandelt irritatie en laat puistjes en cellulitis verdwijnen.

Een andere reden waarom specialisten zo positief over het medicijn zijn, is dat u het gerust kunt gebruiken in combinatie met andere medicijnen die u gebruikt voor de behandeling van spataderen.

Welke ingrediënten zijn in de crème verwerkt?

Het feit dat dit een natuurlijk middel is, is de belangrijkste reden waarom mensen van alle leeftijden het zonder beperking kunnen gebruiken.

 • Flavonoïde (troxerutin) vernieuwt de wand van de bloedvaten. Deze stof herstelt het weefsel van de bloedvaten en de huid op cellulair niveau en vermindert ontsteking;
 • Een complex van toverhazelaar- en ginkgo biloba-extract verhoogt de weerstand van het lichaam om zo de aderwand schoon te houden en te verbreden;
 • Extract van zaad van de paardekastanje vernieuwt beschadigde weefsels die u ziet in de vorm van blauwe plekken, verlicht spanning in de benen en verbetert de werking van andere, therapeutische geneesmiddelen;
 • Maïs- en zonnebloemolie, menthol en ureum hebben een verzachtend, voedend en verfrissend effect.

Alle ingrediënten werken samen, dringen diep door in de huid en zijn rustgevend voor de bloedvaten. Dit helpt om uw benen te ontspannen na een dag hard werken.

Hoe gebruikt u Varikosette?

Er zijn verschillende, eenvoudige manieren om de crème te gebruiken. Breng de crème in een dunne, maar wel een voldoende, laag aan op de problematische plekken. Masseer zachtjes uw benen. Was uw benen en droog ze met een handdoek af. Als u dit doet voordat u gaat slapen, wacht dan totdat de crème volledig in de huid is ingetrokken.

Als u veel pijn heeft, gebruik de crème dan minimaal drie keer per dag. Varikosette werkt als een pijnstiller. Spataderen kunnen een maand lang worden behandeld; het optimale behandelschema zoals het door artsen wordt aanbevolen. De  behandeling kan, na een korte pauze, worden herhaald om alle symptomen die door de spataderen zijn veroorzaakt,  volledig te laten verdwijnen.

De crème wordt in vele landen verkocht en het merk Varikosette krijgt steeds meer bekendheid. Het is op het moment zeer populair in Nederland.